SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:

Bosch integrált tűzjelző és vészhangosítási megoldások

Forgalmazó: Bosch Biztonsági és Védelmi Rendszerek
Gyártó: Bosch Building Technologies

Az alkalmazásokban a tűzjelző központ teljes mértékben felügyeli az egyes evakuációs zónákat és átlátható módon megjeleníti azokat a felhasználói felületen. A Smart Safety Link támogatja a többlépcsős evakuációt, amely kiemelten hatékony megközelítést kínál a vészhelyzeti szituációk kezelésére. Valamennyi rendszer rendelkezik EN54-16 minősítéssel.

Commend - AFLS 10H HG kürt IP hangszóró

Forgalmazó: SBT Protect Kft.
Gyártó: Commend International GmbH

A Commend nem kizárólag ipari és irodai felhasználású kaputelefon állomásokat és rendszereket gyártó cég. Tárházában a vészhangosítást is teljes mértékben kielégítő összes szükséges eszköz megtalálható. Legyen szó akár egy kisebb csarnokról, de akár több objektumot is átfogó ipari létesítményről, ha különösen fontos, hogy kiváló hangminőségben, érthetően halljuk az életeket is megmentő figyelmeztetéseket a megfelelő helyen és időben, a Commend lehet a megfelelő választás.

HARPER vészvilágító rendszerek

Forgalmazó: Riarex Kft
Gyártó: INIM Electronics s.r.l.

A Riarex Kft. HARPER vészvilágító eszközökkel bővítette termékkínálatát. A Portfolió több mint 110 féle vészvilágító lámpatestet, 26 tartozékot, 2 központot és annak kiegészítőit tartalmazza, ezáltal lehetővé téve a kiürítési útvonalak környezeti tényezőihez és az előzetes tervek igényeihez való maximális idomulást. A vészvilágító eszközök között megtalálhatók általános működésű, öntesztelő, címezhető hurok/BUS felügyelt és vezérelt, valamint központosított akkumulátoros működésű változatok is.