SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 14 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

DSC PowerSeries Pro

Forgalmazó: DSC Hungaria Kft.
Gyártó: Digital Security Controls

Telepítőink már korábban is szívesen ajánlották PowerSeries biztonsági rendszereinket családoknak és kisvállalkozásoknak vagyonuk védelmére. A PowerSeries Pro sorozat megérkezésével akár nagyválllalatok számára is megbízható megoldást tudunk nyújtani!

Az INIM rádiós rendszere -SOL

Forgalmazó: Riarex Kft
Gyártó: INIM Electronics s.r.l.

Nyár. Mindenki utazik, utazna valahová… Pihenne, kikapcsolódna, de az ördög nem alszik, pláne nem azok, akik ellen a vagyonvédelemi szakma próbál nap, mint nap egy lépéssel előrébb járni. „Még utazás előtt, gyorsan, valamit tenni kell, hogy legyen riasztó a házban! Akkor nyugodt leszek!” – gyakran hallott érv az aggódó ügyfelektől. Az INIM gyár legújabb rendszere, a SOL erre az esetre is tud gyors és megbízható megoldást kínálni!

TECNOALARM TP10-42 riasztóközpont

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: TECNOALARM S.r.l

A kis- és közepes méretű létesítmények, elsősorban lakások, családi házak vagy irodák illetéktelen behatolással szembeni védelmére szolgáló központ.

PG8312 két-irányú vezeték nélküli kültéri mágneses nyitásérzékelő

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Digital Security Controls

Vezeték nélküli, kültéri mágneses nyitásérzékelő kiegészítő bemenettel, kétirányú PowerG technológiával. Robosztus kültéri érzékelő ablakokra, ajtókra, kapukra és egyéb kültéri feladatokra, ahol nyitásérzékelésre, vagy egyéb jelzés továbbítására van szükség. Otthoni és nagy érzékelésszámú üzleti felhasználásra is időjárásálló, vízálló kültéri IP66 védettségű házban. Ellenállással lezárható bemenettel a külső érzékelők jelének fogadására.

ABAX 2

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Satel

A rendszer kompatibilis az INTEGRA, INTEGRA Plus és VERSA rendszerekkel, bármilyen központtal összeköthető, de használható önállóan is. Az új rádiórendszer sokkal hatékonyabb adattovábbítást biztosít, még a legrosszabb környezetben, más vezeték nélküli eszközök közelében vagy erős jelinterferencia esetén is.

/ 14 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: