SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 15 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Satel – Slim-PIR

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Satel

A SLIM LINE a SATEL legújabb mozgásérzékelő termékcsaládja, amely 5 PIR és 5 dual technológiás érzékelőből áll. Az optikák dizájnja, új érzékelési algoritmusai és hőkompenzációs mechanizmusai biztosítják az eszközök kiváló teljesítményét. Az optikák anyaga pedig növeli a deformációval szembeni ellenállást.

Bosch mozgásérzékelők

Forgalmazó: Bosch Biztonsági és Védelmi Rendszerek
Gyártó: Bosch Building Technologies

A mozgásérzékelők alkalmazásán alapuló behatolásjelző rendszerek kiválasztásakor a felhasználókat terhelő költség a legfőbb szempont. A felhasználó költségei az érzékelők vételárán kívül tartalmazzák a telepítési, üzemelési és karbantartási költségeket is. Az alacsony árral és minőséggel rendelkező mozgásérzékelők rejtett költségeit legfőképpen – bár nem kizárólagosan – a magas számú téves riasztás okozza, így az ilyen detektorok hosszú távon könnyen a legdrágább megoldássá válhatnak a felhasználó és a telepítő számára egyaránt.

Optex WX sorozatú kültéri panoráma mozgásérzékelők a Powertől

Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Optex

A mozgásérzékelők palettája igen széles, nem könnyű feladat megtalálni az adott helyszínhez megfelelő típust, ezért is szükséges erre időt fordítani. Az alkalmazási környezethez jól kiválasztott és konfigurált érzékelő a rendszer megbízhatóságát nagyban növeli, és minimálisra csökkenti a környezeti hatások által kiváltott esetleges téves riasztásokat.

ABAX2 kétirányú vezeték nélküli rendszer

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Satel sp. Z.o.o.

A 21. századi mindennapok bármely területéhez hasonlóan a biztonsági rendszerek fejlődése is töretlen. Ennek keretében a hamarosan kezdődő 2019-es év egyik újdonsága lehet az eddig is közismert SATEL ABAX kétirányú vezeték nélküli rendszerének új, továbbfejlesztett változata az ABAX2.

DSC PowerSeries Pro

Forgalmazó: DSC Hungaria Kft.
Gyártó: Digital Security Controls

Telepítőink már korábban is szívesen ajánlották PowerSeries biztonsági rendszereinket családoknak és kisvállalkozásoknak vagyonuk védelmére. A PowerSeries Pro sorozat megérkezésével akár nagyválllalatok számára is megbízható megoldást tudunk nyújtani!

/ 15 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: