SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 12 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

ESIM384, avagy Eldes az otthonautomatizálásban

Forgalmazó: Novosec Security Kft
Gyártó: ELDES UAB

Az Eldes név hallatán sokaknak egy hibrid riasztórendszer jut eszükbe, pedig ez nem kizárólag riasztó rendszer, sok más egyéb funkció is megvalósítható egy ilyen központtal, többek között épületautomatizálási célokra is alkalmas lehet.

Pitbull Alarm Pro

Forgalmazó: Novosec Security Kft
Gyártó: ELDES UAB

Tökéletes megoldás lakóépületek számára Ajánlott minden kis-közepes méretű épületben akár 150m2-ig:

ESIM384 behatolásjelző központi panel

Forgalmazó: Novosec Security Kft
Gyártó: ELDES UAB

Az új ESIM384 GSM/GPRS behatolásjelző központi panel egy hibrid kivitelű, erőteljes és rugalmas, intelligens otthon funkciókkal rendelkező riasztórendszer magánházaknak, lakások, nyaralók, garázsok, üzletek és egyéb épületek védelmére kifejlesztve akár 300m2-ig.

ESIM 384 riasztó központ

Forgalmazó: Novosec Security Kft
Gyártó: ELDES UAB

Új generációs HIBRID riasztó központ integrált GSM/GPRS kommunikátorral

Bosch G és B Series behatolásjelző rendszerek

Forgalmazó: Robert Bosch Kft, Biztonságtechnika Üzletág
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

Napjainkban az ügyfelek költséghatékony, multifunkcionális megoldásokat keresnek. A Bosch a B & G Series rendszereivel megoldást nyújt a különböző biztonságtechnikai alkalmazások (behatolás, tűz, beléptetés, videó) integrált használatára, mobil hozzáféréssel kombinálva. A rendszerek rugalmasan testre szabhatók és piacvezető integrációs felülettel rendelkeznek.Nagyobb rugalmasság

/ 12 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Kivitelezés vezető

A Seawing Kft. a biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésében és gyártásában piacvezető vállalat, 2016 októbere óta a nemzetközi háttérrel rendelkező Assa Abloy cégcsoport tagja. A gyorsan növekedő biztonsági ágazatban a Csoport páratlan jelenléttel bír az olyan területeken, mint például a hozzáférés-ellenőrzés, azonosítási technológia, bejárat-automatizáció és szállodai biztonság. Partnereink számára egyedi és integrált beléptető, biztonságtechnikai megoldásokat kínálunk, önálló területként foglalkozunk könnyen kezelhető munkaidő-nyilvántartással. Vevőszolgálati csapatunkba keresünk kivitelezés vezető kollégát.

Friss szakmai hírek