SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 15 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Optex VXI sorozatú kültéri mozgásérzékelők

Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Optex

Optex VXI sorozatú kültéri mozgásérzékelők a Power Biztonságtechnikától

Bosch mozgásérzékelők

Forgalmazó: Bosch Biztonsági és Védelmi Rendszerek
Gyártó: Bosch Building Technologies

A biztonságtechnikai termékek javítása és cseréje igencsak költséges lehet. Éppen ezért a Bosch a legszigorúbb előírások támasztotta követelményeken felül teljesít, így biztosítva a termékek kiváló megbízhatóságát és tartósságát. Mindemellett a TriTech E típusú érzékelők garanciáját 5 évről 8 évre emelte. Ez jócskán a piaci átlag fölött van, ami jellemzően 2-3 év. A TriTech mozgásérzékelők nemcsak az előírásoknak felelnek meg, hanem magas minőséget és páratlan megbízhatóságot is kínálnak.

PG8312 két-irányú vezeték nélküli kültéri mágneses nyitásérzékelő

Forgalmazó: DSC Hungaria Kft.
Gyártó: Digital Security Controls

Vezeték nélküli, kültéri mágneses nyitásérzékelő kiegészítő bemenettel, kétirányú PowerG technológiával. Robosztus kültéri érzékelő ablakokra, ajtókra, kapukra és egyéb kültéri feladatokra, ahol nyitásérzékelésre, vagy egyéb jelzés továbbításra van szükség. Otthoni és ipari felhasználásra is alkalmas, időjárásálló, vízálló kültéri IP66 védettségű házban. Ellenállással lezárható bemenettel a külső érzékelők jelének fogadására.

Satel – Slim-PIR

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Satel

A SLIM LINE a SATEL legújabb mozgásérzékelő termékcsaládja, amely 5 PIR és 5 dual technológiás érzékelőből áll. Az optikák dizájnja, új érzékelési algoritmusai és hőkompenzációs mechanizmusai biztosítják az eszközök kiváló teljesítményét. Az optikák anyaga pedig növeli a deformációval szembeni ellenállást.

Bosch mozgásérzékelők

Forgalmazó: Bosch Biztonsági és Védelmi Rendszerek
Gyártó: Bosch Building Technologies

A mozgásérzékelők alkalmazásán alapuló behatolásjelző rendszerek kiválasztásakor a felhasználókat terhelő költség a legfőbb szempont. A felhasználó költségei az érzékelők vételárán kívül tartalmazzák a telepítési, üzemelési és karbantartási költségeket is. Az alacsony árral és minőséggel rendelkező mozgásérzékelők rejtett költségeit legfőképpen – bár nem kizárólagosan – a magas számú téves riasztás okozza, így az ilyen detektorok hosszú távon könnyen a legdrágább megoldássá válhatnak a felhasználó és a telepítő számára egyaránt.

/ 15 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: