SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 14 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

Pima Hunter-Pro

Képviselet: Wegatech Kft
Gyártó: PIMA Electronic Systems Ltd.

A Pima Hunter-Pro termékcsaládja olyan 8-32 zónás hibrid behatolásjező központ köré szerveződik, amelyet közepes méretű kereskedelmi, vagy lakóépületek biztonságát hivtott felügyelni. Felhasználóbarát kezelőrendszer a menü-vezérelt text-interfészen keresztül teszi lehetővé az egyszerű programozást, vagy magát a kezelést.

Bosch DS7400Xi

Forgalmazó: Bosch Biztonságtechnika
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

A Bosch DS7000 családja hatékony behatolásjelző központok széles választékát kínálja a lakások, családi házak számára éppúgy, mint a kis és közepes vállalkozásoknak. Ez a termékcsalád moduláris kialakításának köszönhetően probléma nélkül frissíthető a változó igényeknek megfelelően. A Bosch globális fejlesztése kiterjedt a DS7400-as sorozatra is, melynek eredményeképpen hazánkban is az újfejlesztésű DS7400Xi-hun 4.1-es központ került forgalomba. A vezérlőközponthoz az új kialakítású DS7447-es és DS7445-ös sorozatú kezelők illeszthetők. Több újítással is felruházták, mint például a kezelők helyettesítése beléptető modullal, vagy említésre méltó a Conettix-hez (TCP/IP kommunikáció) való csatlakoztathatóság.

Fittich FX/QX termékcsalád

Forgalmazó: Fittich Rendszertechnika Kft
Gyártó: Guardall S.r.l.

A F18-500 behatolásjelző központ-család jelentős változáson esett át. Az új alaplap és az új mikroprocesszor használatával számos új programozási lehetőséggel bővült, az eddig is már rendkívül sokoldalú központ család.

Galaxy G3 144/520C

Forgalmazó: Modern Alarm Kft
Gyártó: Honeywell International Inc.

Nagybiztonságú vagyonvédelmi rendszer közepes és nagyméretű objektumok védelmére. Két központ típus: Galaxy G3 G144 valamint G3 G520 G144 estében alapban 16 zóna, amely 144 zónáig bővíthető G520 esetében alapban 16 zóna, amely 520 zónáig bővíthető 32 független valós területre osztható, továbbá lehetőség van további részélesítésre 1000 felhasználó kód, amely különböző hozzáférési szintekhez rendelhető 1000 eseményes riasztási belső memória tárhely 1000 eseményes beléptető belső memória tárhely

DSC PC5020

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: DSC Ltd.

A DSC PC5020 központ egy alapban 8 zónás központ, mely 64 zónáig bővíthető vezetékesen. Alkalmas 32 rádiós érzékelő kezelésére is, egy vevő modul hozzáillesztésével. A központ kommunikátorral rendelkezik, így megvalósítható távfelügyeletekre, és mobiltelefonra történő jelzés is a szabványos formátumokkal. A központ 8 partíció különálló kezelését biztosítja 32 felhasználói kód alkalmazásával. A központhoz szöveges LCD billentyűzet használható, melyen a memóriában tárolt 256 esemény egyszerűen megtekinthető.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 14 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: