SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 13 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Új címezhető FireClass hang és hang-fényjelzők

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: FireClass

A Johnson Controls kínálatában már elérhető a hangjelzők, vizuális riasztóberendezések (VAD) és vizuális jelzőkészülékek (VID) új innovatív sorozata, melyek elősegítik a tűzjelző rendszerek teljesítményének javítását, és biztosítják, hogy valódi tűzesetnél gyorsabban megtörténjen a helyzetfelismerés és megkezdődhessen a kiürítés.

Eaton-Cooper-DF6100 tűzjelző központ

Forgalmazó: Novosec Security Kft
Gyártó: Eaton Industries

Az EATON/COOPER központok és termékek nem csak megbízhatóságukkal és kiváló ár/értékarányukkal hívják fel magukra a figyelmet, hanem funkcionális előnyeivel is, amelyek a hasonló konkurens termékek elé helyezi őket. A DF 6100 központ egy könnyen és szabadon programozható, de tudásilag egy rendkívül intelligens központ. Olyan speciális riasztási függéseket lehet létrehozni a központba, amelyek akár egy rendkívül összetett riasztási folyamat után fognak csak tűzjelzést adni és nem fognak téves riasztást produkálni. A DF6100-es központ a hozzá kapcsolt eszközök elkoszolódását, %-os értékek megjelenítésével, címenként képes kijelezni – jelentősen megkönnyítve ezáltal a karbantartáskor elvégzendő feladatokat.

Bosch AVIOTEC videoalapú tűzérzékelő

Forgalmazó: Bosch Biztonsági és Védelmi Rendszerek
Gyártó: Bosch Security and Safety Systems

A Bosch AVIOTEC IP starlight 8000 biztonsági kamerában alkalmazott videoalapú tűzérzékelő technológia már az alagutakban is lehetővé teszi a füst és a lángok korai és megbízható érzékelését. Praktikus és költséghatékony kiegészítés a hagyományos lineáris hőérzékelők mellé, amelyek csupán a hőmérséklet észrevehető emelkedésére reagálnak és a füst érzékelésére nem képesek. A gyors érzékelés mellett a kamerák képeinek segítségével azonnal ellenőrizhetővé válik a riasztás, továbbá egy nem várt vészhelyzet esetén is életmentő információhoz juthatunk.

Inim Previdia Compact tűzjelző központ

Forgalmazó: Riarex Kft
Gyártó: INIM Electronics s.r.l.

Riarex Kft. bemutatja új INIM PREVIDIA COMPACT analóg intelligens tűzjelző központjait, melyek kis és közepes rendszerek számára lettek kifejlesztve. Ötvözik a kompakt és költséghatékony kialakítást a PREVIDIA216 nagyközpont elvi, hardveres és szoftveres tulajdonságaival. Ezek az intelligens központok OpenLoop technológiájú jelzőhurkokkal vannak ellátva, melyek kezelik az INIM, Argus és Apollo protokollokat. A paletta 12 féle új modellt tartalmaz, melyek már elérhetők a www.riarex.hu webshop felületen is.

Siemens Cerberus FIT FC360

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Siemens

A Siemens Cerberus FIT FC360 egyhurkos tűzjelző központ könnyen telepíthető és kezelhető. Kisebb tűzjelző rendszerek központjaként (iskolák, lakóépületek, műhelyek, szállodák, üzletek stb.) alkalmazható. Az FC360 központra csatlakoztatható 126 címzett C-NET eszköz, amelyek lehetnek érzékelők, kézi jelzésadók, I/O modulok, huroktáplált hang- és fényjelzők, szinti kijelző/kezelő egységek.

/ 13 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres szakmai rutinnal rendelkező, megbízható, munkájára igényes munkatársakat Riasztó szerelő, telepítő munkakörbe Riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására esetenként telepítésére.

Friss szakmai hírek