SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 13 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Új címezhető FireClass hang és hang-fényjelzők

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: FireClass

A Johnson Controls kínálatában már elérhető a hangjelzők, vizuális riasztóberendezések (VAD) és vizuális jelzőkészülékek (VID) új innovatív sorozata, melyek elősegítik a tűzjelző rendszerek teljesítményének javítását, és biztosítják, hogy valódi tűzesetnél gyorsabban megtörténjen a helyzetfelismerés és megkezdődhessen a kiürítés.

Eaton-Cooper-DF6100 tűzjelző központ

Forgalmazó: Novosec Security Kft
Gyártó: Eaton Industries

Az EATON/COOPER központok és termékek nem csak megbízhatóságukkal és kiváló ár/értékarányukkal hívják fel magukra a figyelmet, hanem funkcionális előnyeivel is, amelyek a hasonló konkurens termékek elé helyezi őket. A DF 6100 központ egy könnyen és szabadon programozható, de tudásilag egy rendkívül intelligens központ. Olyan speciális riasztási függéseket lehet létrehozni a központba, amelyek akár egy rendkívül összetett riasztási folyamat után fognak csak tűzjelzést adni és nem fognak téves riasztást produkálni. A DF6100-es központ a hozzá kapcsolt eszközök elkoszolódását, %-os értékek megjelenítésével, címenként képes kijelezni – jelentősen megkönnyítve ezáltal a karbantartáskor elvégzendő feladatokat.

Bosch AVIOTEC videoalapú tűzérzékelő

Forgalmazó: Bosch Biztonsági és Védelmi Rendszerek
Gyártó: Bosch Security and Safety Systems

A Bosch AVIOTEC IP starlight 8000 biztonsági kamerában alkalmazott videoalapú tűzérzékelő technológia már az alagutakban is lehetővé teszi a füst és a lángok korai és megbízható érzékelését. Praktikus és költséghatékony kiegészítés a hagyományos lineáris hőérzékelők mellé, amelyek csupán a hőmérséklet észrevehető emelkedésére reagálnak és a füst érzékelésére nem képesek. A gyors érzékelés mellett a kamerák képeinek segítségével azonnal ellenőrizhetővé válik a riasztás, továbbá egy nem várt vészhelyzet esetén is életmentő információhoz juthatunk.

Inim Previdia Compact tűzjelző központ

Forgalmazó: Riarex Kft
Gyártó: INIM Electronics s.r.l.

Riarex Kft. bemutatja új INIM PREVIDIA COMPACT analóg intelligens tűzjelző központjait, melyek kis és közepes rendszerek számára lettek kifejlesztve. Ötvözik a kompakt és költséghatékony kialakítást a PREVIDIA216 nagyközpont elvi, hardveres és szoftveres tulajdonságaival. Ezek az intelligens központok OpenLoop technológiájú jelzőhurkokkal vannak ellátva, melyek kezelik az INIM, Argus és Apollo protokollokat. A paletta 12 féle új modellt tartalmaz, melyek már elérhetők a www.riarex.hu webshop felületen is.

Siemens Cerberus FIT FC360

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Siemens

A Siemens Cerberus FIT FC360 egyhurkos tűzjelző központ könnyen telepíthető és kezelhető. Kisebb tűzjelző rendszerek központjaként (iskolák, lakóépületek, műhelyek, szállodák, üzletek stb.) alkalmazható. Az FC360 központra csatlakoztatható 126 címzett C-NET eszköz, amelyek lehetnek érzékelők, kézi jelzésadók, I/O modulok, huroktáplált hang- és fényjelzők, szinti kijelző/kezelő egységek.

/ 13 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: