SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 14 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Új címezhető hang és hang- fényjelzők a FireClass kínálatában

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: FireClass

Tűz esetén mindig az életmentés a legfontosabb feladat. Az épületben tartózkodókat a lehető legkorábban kell riasztani, hogy elhagyhassák vagy evakuálhassák a helyiségeket. A Johnson Controls szakemberei ezért független kutatásokat végeztek a fénymintákról és azok hatásáról az emberi reakciók kiváltására, hogy fejlesszék az új sorozatú eszközök kialakítását és funkcionalitását.

Inim címezhető audiovizuális jelzőberendezések

Forgalmazó: Riarex Kft
Gyártó: INIM Electronics s.r.l.

2020. január 22-én lépett hatályba az új Országos Tűzvédelmi Szabályzat módosítása. Ezen 54/2014. (XII. 5.) BM rendet 162. § (4) bekezdésében leírtak segíthetik a tervezőket és kivitelezőket a címezhető, izolátoros audiovizuális jelzőberendezések költséghatékony alkalmazásában. A Riarex Kft. ezen lehetőségek figyelembevételével bemutatja az INIM címezhető hangjelzőit és hang/fényjelzőit, melyek megfelelnek az EN54-3, EN54-23 és EN54-17 harmonizált szabványok előírásainak.

Bosch vezeték nélküli tűzjelzők

Forgalmazó: Bosch Biztonsági és Védelmi Rendszerek
Gyártó: Bosch Building Technologies

A vezeték nélküli érzékelők legújabb generációjával a Bosch Building Technologies minden eddiginél rugalmasabb tűzvédelmi megoldásokat kínál. A kábelezés megszűnésével műemlék jellegű átalakításához és bővítéséhez is egyedülálló lehetőséget teremt, átmeneti telepítésekhez pedig a rugalmasság egy új szintjét hozza el. A két frekvenciasáv és a rendkívül megbízható hálózatos technológia (mesh technology) kombinációjának köszönhetően az új vezeték nélküli tűzjelző rendszer maximális védelmet nyújt a tűzesetekkel szemben.

Fighter moduláris oltóközpont család

Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Paradox Hellas S.A.

Szeptemberben beszámoltunk róla, hogy elérhetővé vált palettánkon a profi aeroszolos oltórendszer, az európai fejlesztésű és gyártású FirePro. Ez a rendkívül hatékony oltóberendezés egy megfelelő tudású oltóközponttal karöltve válik tökéletes védelmet biztosító rendszerré. Ezt kínálja a szintén európai fejlesztésű és gyártású FIGHTER központcsalád, mely a görög Paradox Hellas S.A. saját fejlesztése.

Új címezhető FireClass hang és hang-fényjelzők

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: FireClass

A Johnson Controls kínálatában már elérhető a hangjelzők, vizuális riasztóberendezések (VAD) és vizuális jelzőkészülékek (VID) új innovatív sorozata, melyek elősegítik a tűzjelző rendszerek teljesítményének javítását, és biztosítják, hogy valódi tűzesetnél gyorsabban megtörténjen a helyzetfelismerés és megkezdődhessen a kiürítés.

/ 14 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: