SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 12 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Previdia Max tűzjelző központ

Forgalmazó: Riarex Kft
Gyártó: INIM Electronics s.r.l.

A PREVIDIA216 egy teljes felépítésében moduláris tűzjelző és oltásvezérlő központ, mely igény szerint alakítható akár 4 szekrényes kiépítésig. A központ 16 hurokig bővíthető és hurkonként 240 db eszközcímet fogadhat (gyártói protokolltól függően: Inim, Argus, Apollo). Egyedülálló tulajdonságai közé tartozik a 24 csatornás oltásvezérlési lehetőség, a hurokteljesítmény növelő technológia, a megkettőzhető központi vezérlőegység, és a kezelőfelületen megjeleníthető helyszíntérképek valamint IP kamerák pillanat képei.

FIREless rádiós tűzjelző rendszer

Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Pentolt Kft.

Elérhetővé vált a Power Biztonságtechnika palettáján a profi rádiós tűzjelző rendszer, a magyar fejlesztésű FIREless. A tűzjelző rendszerek többsége kábelhálózatra épül, azonban előfordulnak kivételes esetek, ahol a kábelezés túlzottan költséges vagy kivitelezhetetlen. Ezek lehetnek műemlék-, kastély-, üzemelő szállodaépületek. Az ideiglenesen telepített rendszerek utazó kiállítások esetén is a körülményesen vagy költségesen kábelezhető rendszerekhez tartoznak. Ezen esetekben sokkal célszerűbb a rádiós eszközök telepítése.

Új Bosch távszolgáltatások tűzjelző központokhoz

Forgalmazó: Robert Bosch Kft. Biztonsági és Védelmi Rendszerek Üzletág
Gyártó: Bosch Building Technologies Llc.

A Bosch tűzjelző központok számára fejlesztett Remote Services (távszolgáltatások) terméke a távdiagnosztikát és távkarbantartást elősegítő, IP alapú megoldás, amely nagyban javítja a tűzjelző központok megbízhatóságát és maximalizálja a működési hatékonyságot. A Bosch Remote Services lehetővé teszi a rendszerintegrátorok számára a létesítmények folyamatos távfelügyeletét, valamint a problémák korai észlelését, így az ügyfelek élvezhetik a gyorsabb reakcióidő és rövidebb leállások előnyét.

Previdia Max tűzjelző központ

Forgalmazó: Riarex Kft
Gyártó: INIM Electronics s.r.l.

A PREVIDIA216 egy teljes felépítésében moduláris tűzjelző és oltásvezérlő központ, mely igény szerint alakítható akár 4 szekrényes kiépítésig. A központ 16 hurokig bővíthető és hurkonként 240 db eszközcímet fogadhat Enea, Argus vagy Apollo protokollon. Egyedülálló tulajdonságai közé tartozik a 24 csatornás oltásvezérlési lehetőség, a hurokteljesítmény növelő technológia, a megkettőzhető központi vezérlőegység, és a kezelőfelületen megjeleníthető helyszíntérképek valamint IP kamerák pillanat képei.

Eaton-Cooper DF6000 központ

Forgalmazó: Novosec Security Kft
Gyártó: Eaton Industries

Az EATON/COOPER központok és termékek nem csak megbízhatóságukkal és kiváló ár/értékarányukkal hívják fel magukra a figyelmet, hanem funkcionális előnyeivel is, amelyek a hasonló konkurens termékek elé helyezi őket. A DF 6000 központ egy könnyen és szabadon programozható, de tudásilag egy rendkívül intelligens központ! Olyan speciális riasztási függéseket lehet létrehozni a központba, amelyek akár egy rendkívül összetett riasztási folyamat után fognak csak tűzjelzést adni és nem fognak félreértelmezhető jelenségek következtében téves riasztást produkálni. A DF6000-es központ a hozzá kapcsolt eszközök elkoszolódását, %-os értékek megjelenítésével, címenként képes kijelezni – jelentősen megkönnyítve ezáltal a karbantartáskor elvégzendő feladatokat.

/ 12 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: