SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 11 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Previdia Max tűzjelző központ

Forgalmazó: Riarex Kft
Gyártó: INIM Electronics s.r.l.

A PREVIDIA216 egy teljes felépítésében moduláris tűzjelző és oltásvezérlő központ, mely igény szerint alakítható akár 4 szekrényes kiépítésig. A központ 16 hurokig bővíthető és hurkonként 240 db eszközcímet fogadhat Enea, Argus vagy Apollo protokollon. Egyedülálló tulajdonságai közé tartozik a 24 csatornás oltásvezérlési lehetőség, a hurokteljesítmény növelő technológia, a megkettőzhető központi vezérlőegység, és a kezelőfelületen megjeleníthető helyszíntérképek valamint IP kamerák pillanat képei.

Eaton-Cooper DF6000 központ

Forgalmazó: Novosec Security Kft
Gyártó: Eaton Industries

Az EATON/COOPER központok és termékek nem csak megbízhatóságukkal és kiváló ár/értékarányukkal hívják fel magukra a figyelmet, hanem funkcionális előnyeivel is, amelyek a hasonló konkurens termékek elé helyezi őket. A DF 6000 központ egy könnyen és szabadon programozható, de tudásilag egy rendkívül intelligens központ! Olyan speciális riasztási függéseket lehet létrehozni a központba, amelyek akár egy rendkívül összetett riasztási folyamat után fognak csak tűzjelzést adni és nem fognak félreértelmezhető jelenségek következtében téves riasztást produkálni. A DF6000-es központ a hozzá kapcsolt eszközök elkoszolódását, %-os értékek megjelenítésével, címenként képes kijelezni – jelentősen megkönnyítve ezáltal a karbantartáskor elvégzendő feladatokat.

Siemens Cerberus FIT FC360

Forgalmazó: Riel Elektronikai Kft.
Gyártó: Siemens

A Siemens Cerberus FIT FC360 egyhurkos tűzjelző központ könnyen telepíthető és kezelhető. Kisebb tűzjelző rendszerek központjaként (iskolák, lakóépületek, műhelyek, szállodák, üzletek stb.) alkalmazható. Az FC360 központra csatlakoztatható 126 címzett C-NET eszköz, amelyek lehetnek érzékelők, kézi jelzésadók, I/O modulok, huroktáplált hang- és fényjelzők, szinti kijelző/kezelő egységek.

1X-F8-22 tűzjelző központ

Forgalmazó: PartnerTech Kft.
Gyártó: UTC Fire & Security B.V.

Modern megjelenésű hagyományos tűzjelző központ kezelőfelülettel. Tulajdonságok:

1X-F4-22 Hagyományos tűzjelző központ

Forgalmazó: PartnerTech Kft.
Gyártó: UTC Fire & Security B.V.

Modern megjelenésű tűzjelző központ kezelőfelülettelTulajdonságok:

/ 11 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: