Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Biztonságvédelmi szakportál
Pantheon logó

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 6 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Paxton Access Ltd.: Net2 plus

Forgalmazó: Aspectis Kft.
Gyártó: Paxton Access Ltd.

A beléptető rendszereket már hosszú ideje alkalmaznak a világban különböző feladatokra. Nem meglepő, hogy a napjainkban oly dinamikusan fejlődő technika és informatika erőteljes hatást fejt ki ezen a területen is. A beléptető rendszerek területén is megnőtt a hálózat alapú beléptetők iránti érdeklődés. Az angol Paxton Access beléptető rendszerek gyártására, fejlesztésére specializálódott cég egy szinte világújdonságnak számító eszközzel lepi meg a nagyközönséget, ez a Net2 plus. A Net2 plus az első IP alapú vezérlőegység a beléptetők világában. Eddig is voltak „IP-sített” rendszerek, ahol a vezérlőegységeket egy RS485 adatvonalon felfűzték majd a „sor” végén egy külön eszközt, TCP/IP konvertert alkalmaztak. Ez a megoldás félút a hagyományos és a modern IP rendszer között.

Paxton Access Ltd.: Net2 nano

Forgalmazó: Aspectis Kft.
Gyártó: Paxton Access Ltd.

A vezeték nélküli telefonok, és a Wifi után szinte magától érthetődő hogy a wireless technológia a Paxton Access fejlesztőgárdáját is megfertőzte. A Net2 nano bemutatása igencsak elnyerte a szakértők és felhasználók tetszését. A Net2 nano egy hálózati vezérlőegység ahol maga a vezérlőegység egyben egy adó-vevő eszköz is. A rádióösszeköttetés a Paxton saját fejlesztésű Net2 Air protokollján alapul. A kommunikáció a teljesen licenszmentes 2.4 GHz-es rádiofrekvencián történik.

iSTAR eX, a biztonságos vezérlő

Forgalmazó: AGIS Fire & Security Kft.
Gyártó: Tyco Fire & Building Products

A kormányzati, nagyvállalati és katonai épületekben elengedhetelen a biztonságos beléptetés. A C-Cure beléptető rendszert az iSTAR eX vezérlővel kombinálva magas biztonságú beléptetést lehet elérni. Az iSTAR eX egy IP alapú, erőteljes, nagy biztonságú vezérlő, mely négy olvasót képes egyszerre kezelni és titkosítási algoritmusa megfelel a FIPS 197 titkosítási szabványnak (AES). Ez teszi lehetővé a legmagasabb biztonsági alkalmazásokban a használatát.

Paxton beléptető rendszer

Forgalmazó: Aspectis Kft.
Gyártó: Paxton Access Ltd.

Az Egyesült Királyság elektromos beléptető rendszerek tervezése és gyártása területén piacvezető cége a Paxton Access Ltd. 2007 eleje óta képviselteti magát Magyarországon is. Széles választékkal rendelkezik beléptető rendszerekből az egyajtós megoldásoktól a több telephelyeket magában foglaló, komplexebb hálózati rendszerekig. Egy beléptető rendszerrel mindig teljes ellenőrzés alatt tarthatja, hogy ki léphet be egy épületbe és mikor. Ezáltal biztonságban tudhatja épületeit, személyzetét és vagyontárgyait. 

StP szállodai és kollégiumi beléptető-rendszer

Forgalmazó: StP Kft
Gyártó: StP Kft

A szállodai vagy kollégiumi környezetben a nagy mennyiségű ajtó különleges feltételeket támaszt a beléptető-rendszerekkel szemben. Nagy megbízhatóságú, on-line, kártyás beléptetővel illeszkedni kell a szállodai front office rendszerhez, ezenkívül vezérelni kell a szobák gépészeti eszközeit is. És mindezt a hagyományos mágneskártyás zárak költsége alatt kell nyújtani. Az StP beléptető-rendszer a fenti feladatokra rendkívül gazdaságos megoldást nyújt. Az egy ajtóra jutó elektronika költsége kártyaolvasóval, energiakapcsolóval, kontrollerrel, on-line TCP/IP felügyelettel közel 50.000,-Ft.

/ 6 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: