SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 7 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Hikvision arcfelismerő terminálok

Forgalmazók:
Cédrus Kft.
Modern Alarm Kft.
Power Biztonságtechnika Kft.
RIEL Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.

A Hikvision, a világ vezető gyártója az innovatív videomegfigyelő termékek és megoldások terén, bemutatta arcfelismerő terminál-sorozatát. A Hikvision arcfelismerő termináljai a deep learning-nek köszönhetően kiemelkedően hatékonyabbá teszik a beléptetést, az épület üzemeltetést, a munkaerő biztonságot és menedzsmentet.

EverLink komplex, szerver alapú beléptető rendszerek

Forgalmazó: Riarex Kft
Gyártó: EverLink

Az EverLink egyedülálló multi protokollos beléptető rendszer: árban a középkategóriába, megoldásaiban a felső kategóriába sorolható: a legkülönbözőbb gyártmányú és típusú eszközökkel rugalmasan bővíthető, így a design nagyon változatos lehet. Az egyetlen olyan magyar fejlesztésű rendszer, amely egyazon szerveren meg tudja valósítani a beléptetést, a munkaidő nyilvántartást és a fizetős szolgáltatásokat, mint jegyértékesítés, parkolójegy kiadás, mobil beléptetés - gépjárművekbe telepítve.

Anteus - ParkControl

Forgalmazó: Anteus Kft.
Gyártó: Anteus Kft.

ParkControl® integrált fizetőparkoló rendszer: személyzet nélküli fizetőautomatákkal, jegykiadó és jegykezelő parkolóoszlopokkal, bérlő- és bérletkezeléssel, SMS fizetéssel és okostelefonos Applikációval, Webes látógatómenedzsmenttel. Modulárisan bővíthető beltéri navigációval, személybeléptetéssel vagy elektronikus pénztárcával.

ROGER RACS5 MCT80M-BLE

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Roger sp. z o.o. sp. k.

A mindennapi életben számtalan helyen kényszerülünk beléptetőrendszerek alkalmazására.

OTIC beléptetőrendszer

Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Leviathan Kft.

Bemutatkozik egy olcsó, megbízható, könnyen kezelhető, modern beléptetőrendszer az OTIC (ejtsd: Otik). Magyar piacra a magyar igényeknek megfelelő, magyar fejlesztésű és gyártású beléptetőrendszer.

/ 7 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: