SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal előző oldal / 7 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Wiegand - 12IP

Forgalmazó: Novosec Security Kft

Beléptető központ - magyar nyelvű szoftverrel

Wiegand - 41IP

Forgalmazó: Novosec Security Kft

Beléptető központ - magyar nyelvű szoftverrel

Paxton Access Ltd.: Net2 plus

Forgalmazó: Aspectis Kft.
Gyártó: Paxton Access Ltd.

A beléptető rendszereket már hosszú ideje alkalmaznak a világban különböző feladatokra. Nem meglepő, hogy a napjainkban oly dinamikusan fejlődő technika és informatika erőteljes hatást fejt ki ezen a területen is. A beléptető rendszerek területén is megnőtt a hálózat alapú beléptetők iránti érdeklődés. Az angol Paxton Access beléptető rendszerek gyártására, fejlesztésére specializálódott cég egy szinte világújdonságnak számító eszközzel lepi meg a nagyközönséget, ez a Net2 plus. A Net2 plus az első IP alapú vezérlőegység a beléptetők világában. Eddig is voltak „IP-sített” rendszerek, ahol a vezérlőegységeket egy RS485 adatvonalon felfűzték majd a „sor” végén egy külön eszközt, TCP/IP konvertert alkalmaztak. Ez a megoldás félút a hagyományos és a modern IP rendszer között.

Paxton Access Ltd.: Net2 nano

Forgalmazó: Aspectis Kft.
Gyártó: Paxton Access Ltd.

A vezeték nélküli telefonok, és a Wifi után szinte magától érthetődő hogy a wireless technológia a Paxton Access fejlesztőgárdáját is megfertőzte. A Net2 nano bemutatása igencsak elnyerte a szakértők és felhasználók tetszését. A Net2 nano egy hálózati vezérlőegység ahol maga a vezérlőegység egyben egy adó-vevő eszköz is. A rádióösszeköttetés a Paxton saját fejlesztésű Net2 Air protokollján alapul. A kommunikáció a teljesen licenszmentes 2.4 GHz-es rádiofrekvencián történik.

első oldal előző oldal / 7 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres szakmai rutinnal rendelkező, megbízható, munkájára igényes munkatársakat Riasztó szerelő, telepítő munkakörbe Riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására esetenként telepítésére.

Friss szakmai hírek