SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 7 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

nexONTIME

Forgalmazó: Nexon Kft.
Gyártó: Nexon

A nexONTIME beléptető és munkaidő-nyilvántartó rendszer nemcsak a dolgozók beléptetésére és a biztonságtechnikai berendezések vezérlésére készült. Igazi különlegessége, hogy az általa gyűjtött munkaidő-adatokat teljes körűen, a bérszámfejtés és a munkarend-tervezés igényei szerint képes feldolgozni és a vezetés valamint a dolgozók részére megjeleníteni. A nexONTIME Webes felületének köszönhetően a távoli telephelyek is könnyen bekapcsolhatók a központi nyilvántartásba.

MA700

Forgalmazó: Microraab Zrt.
Gyártó: Microraab Zrt.

A Microraab Zrt. saját fejlesztésű ujjlenyomat olvasója, mely akár három különböző üzemmódban is alkalmazható. A template-ek (ujjlenyomatból képzett sablon) tárolása történhet smart kártyán, az ujjlenyomat olvasó készülékben illetve egy belső adatbázisban, hozzárendelt kártyaszámmal. A készülék alkalmazható autonóm ajtózár vezérlőként, on-line vezérlőként, de beilleszthető bármely meglévő tetszőleges típusú beléptető rendszerbe, mint standard kártyaolvasó, a meglévő rendszer szoftverének és hardverének módosítása nélkül.

Indala

Forgalmazó: Szinva Holding Kft.
Gyártó: Szinva Holding Kft.

A biztonság különböző szintjei a Szinva Holding Kft-től Az elmúlt években jelentős lépések történtek a beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszerek fejlesztése terén. Azonosító bázis: A Szinva Holding Kft., mint az Indala azonosítók forgalmazója elkezdte rendszerbe integrálását a Combo kártyáknak. Ez egy dual technológiás kártya melyben megtalálható a 125KHz-es és a 13.56MHz-es azonosító chip is. Ezt a megoldást kihasználva bővíti a Szinva Holding Kft. rendszereinek szolgáltatásait. A beléptetés változatlanul 125KHz-es frekvencián történik, míg a másik chip (MIFARE) felhasználásával további lehetőségek nyílnak meg az üzemi alkalmazások előtt (étkeztetés, munkaruha, biztonságtechnikai vizsga, fittnes és egyéb szolgáltatások stb.)

ROGER Beléptető Rendszer

Forgalmazó: CERBEX Biztonságtechnikai Kft.
Gyártó: ROGER Sp.J.

PR311 Kültéri Vezérlő + Beéptített Proximity Kártyaolvasó/PIN Önálló vagy hálózatos üzemmód, beépített proximity kártyaolvasó + PIN billentyűzet UNIQUE (EM4100/4102) kártyaolvasás, Kártya/PIN vagy Kártya+PIN azonosítás 1000 kártya felhasználó, 250 jogosultsági csoport, 32 időzóna 128 szakasz időzónánként Esemény naplózás Belépés/Kilépés vezérlés 3 programozható NO/NC bemenet Külső I/O modul (XM-2) Ajtó kontaktus/nyitás gomb/riasztás kimenet támogatása Riasztó rendszerrel összeintegrálhatóság Manuális vagy PC-ről történő programozás RS485 kommunikációs interfész Windows 95/98/NT/2K/Me/XP software Tamperrel ellátott ABS burkolat Beltéri és kültéri üzemmód CE minősítés

KERI SYSTEMS Beléptető Rendszer

Forgalmazó: CERBEX Biztonságtechnikai Kft.
Gyártó: KERI SYSTEMS INC.

A KERI SYSTEMS beléptető rendszer kimagasló tulajdonsága a rendszereszközök kialakításában rejlik. A PXL-500 TIGER II. vezérlő egység 2 db olvasó csatlakoztatására alkalmas, az olvasók maximális távolsága a vezérlőktől 106 méter! Egy alaprendszeren belül 256 belépési pont kezelhető le, ami 256 darab PXL-500 vezérlő RS485-ön keresztüli felfűzésével érhető el. A hálózat utolsó vezérlőjét közvetlenül lehet csatlakoztatni egy PC-hez, amin az ingyenes „DOORS” program segítségével kontrolálható és programozható az így kialakított beléptető rendszer.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 7 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: