SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 7 Találat/oldal:

SATEL INTEGRA

Forgalmazó: Masco Kft.
Gyártó: SATEL Spólka z.o.o.

A SATEL gyár Integra termékcsaládja a behatolás jelzésen túl képes beléptetési feladatok, őrjárat ellenőrzés, automatizálás, és tűzjelzési feladatok ellátására is, illetve ezek bármilyen kombinációjára. A központ az EU-s normatívák alapján megkapta a legmagasabb besorolást, amit riasztóközpont megkaphat (EN-50131 3. kategória), ezzel bizonyítva, hogy nem csak sokoldalú felhasználhatóságával tűnik ki a piac többi terméke közül.

IDtech – Beléptető munkaidő-nyilvántartó

Forgalmazó: Anteus Kft
Gyártó: IDtech S.A.

A különböző célú IDtech programok integrált rendszert alkotnak közös kiszolgálóval és hardver komponensekkel. A néhány ajtós kisvállalati beléptetését éppúgy magas színvonalon és költség hatékonyan valósítja, mint a több telephelyet és több ezer személyt és belépési pontot kezelő rendszereket. Beléptetés – Unipass Munkaidő-nyilvántartás – Unitime Riasztás-felügyelet – Uniguard Őrjárat-ellenőrzés – Unitour Látogatómenedzsment – Univisit Kártyatervező – Unicard Web interfész - Uniweb

ACCESSRAAB

Forgalmazó: Microraab Rt.
Gyártó: Microraab Rt.

Az AccessRaab integrált rendszer egy Windows operációs rendszerben működő SQL alapú központi beléptető rendszer. Az integráltság jelen esetben, mind személy és gépjármű beléptetés, mind munkaidő nyilvántartási feladatok elvégzésének lehetőségét jelenti. Egyaránt használható 10 fős kiscégek 2 ajtós rendszerétől kezdve, akár egy több tízezer főt foglalkoztató több telephelyet üzemeltető multinacionális nagyvállalat komplex beléptető és munkaidő nyilvántartására.

StP Beléptető és Munkaidő-nyilvántartó rendszer

Forgalmazó: StP Kft
Gyártó: StP Kft

Az StP Kft. 1996 óta foglalkozik proximity kártyás beléptető és azonosító rendszerek szoftver és hardver elemeinek fejlesztésével és gyártásával. Célja olyan könnyen kezelhető, magas műszaki színvonalú rendszerek kialakítása, amelyek világviszonylatban is megállják a helyüket. A rendszer modulárisan épül fel, így a hardver és a szoftver bővítés is egyszerű és olcsó. A felhasználó felület a magyar mellett angol és német nyelven is használható.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 7 Találat/oldal: