SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 5 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

Bosch Video Management System. Egy rugalmas rendszer, amely az igényeire szabva növekszik

Forgalmazó: Bosch Biztonsági és Védelmi Rendszerek
Gyártó: Bosch Building Technologies

A BVMS legújabb verziója megmutatja, hogy milyen messze megyünk a videobiztonság fogalmának újraértelmezésében, fejlesztésében és alapjainak forradalmasításában. A mindenre kiterjedő BVMS 10.0 magasabb szintű adatbiztonságot és nagyobb rugalmasságot biztosít az ONVIF S Profilhoz, mindemellett támogatja a személyek azonosítását, az integrációt az Access Management Systemmel és a továbbfejlesztett monitorcsoport-vezérlő funkciót. Egy igazán egyedülálló IP videobiztonsági megoldás, amely a kép- és hanganyagok, illetve a digitális adatok zökkenőmentes kezelését biztosítja, legyen szó bármilyen IP hálózatról.

Bosch Safety Sytems Designer

Forgalmazó: Robert Bosch Kft, Biztonságtechnika Üzletág
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

A Safety Systems Designer egy átfogó tervezési megoldás az EN54 tűzjelző rendszerek gyors konfigurálásához - ingyenes tervező eszköz mind önálló, mind több központos megoldásokhoz.

Intellio IVS4

Forgalmazó: Intellio Technologies Zrt
Gyártó: Intellio Technologies Zrt

Tudta, hogy az Intellio IVS4 diagnosztikai eszköztára folyamatos képet ad CCTV rendszere állapotáról? Az IVS4 hatékony megfigyelést, visszakeresést és üzemeltetést garantál, akár meglévő kameráinak megtartása mellett.

EasyLine GSM

Forgalmazó: ASC Global Magyarországra
Gyártó: ASC Global

- 1 SMS kontaktus bemenet, 1 OC kimenet - SMS továbbítás - Contact ID, 4/2 protokol - Programozás SMS-sel vagy telefonkészülékkel - Kimenet vezérlése előre mentett számokról

ProLine GSM

Forgalmazó: ASC Global Magyarországra
Gyártó: ASC Global

- Analóg telefonvonal (PSTN) szimulátor - Telefonvonal (PSTN) figyelése és ellenőrzése - 2 kontaktus vezérelt bemenet, 1 OC kimenet, mely ingyen vezérelhető 1000 telefonszámról - SMS és/vagy hangüzenet továbbítása - Contact ID, 4/2 protokoll átjelzése - Bővítési lehetőség

/ 5 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: