SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 3 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

Avigilon Appearance Search ™

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Avigilon

Az Avigilon Control Center szoftver 6-os verziója jelzi, hogy az Avigilon alapvetően távolodni kíván a megszokott felügyeleti szoftver megoldásoktól. Az ACC 6 az emberi figyelem és az információ iránti vágy középpontba állításának kezdete.

ADT-Graph integrált, grafikus felügyeleti szoftver

Forgalmazó: AGIS Fire & Security Kft
Gyártó: ADT-Sensormatic Kft.

A mai modern épületeknek, melyekben már nagyon sokféle biztonságtechnikai rendszer működik egymás mellett vagy egymással kölcsönhatásban, fontos, hogy egy jó felügyeleti rendszerrel legyen ellátva. Ez az ADT-Graph integrált rendszer, mely a modern kor kihívásainak megfelelően került kifejlesztésre, egy teljesen rugalmasan konfigurálható és testre szabható szoftver, mely a különböző adatokat és biztonságtechnikai rendszereket kapcsolja össze. Egyszerre kezeli a biztonsági rendszereket, ugyanakkor egyszerűen használható megoldást kínál a gyors és hatékony beavatkozásokhoz és az adott épület működéséhez.

Meldetechnik CLT-4 integrált felügyeleti rendszer

Forgalmazó: G4S Biztonságtechnikai Zrt
Gyártó: Meldetechnik Kft.

Ha rugalmas egyedi igényeket figyelembevevő, költséghatékony megoldást keres, bízza épületét a Meldetechnik Kft. CLT-4 rendszerére.  Integrált: vagyonvédelem, tűzvédelem, beléptetés, oltásvezérlés és CCTV egyetlen rendszerben.  Ár/érték aránya figyelemreméltó  Költséghatékony: egyszerre képes címzett és analóg detektorok kezelésére, így ahol lehet olcsó, ahol pedig kell ott nagy tudású.  Rugalmas: szinte minden helyzethez alkalmazható, és a fejlesztői háttér lehetővé teszi egyedi megoldások alkalmazását is

Bosch Building Integration System 2.0

Forgalmazó: Bosch Biztonságtechnika
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

A BIS épületfelügyeleti rendszer adatokat és rendszereket kapcsol össze. Egyszerre kezeli a biztonsági rendszereket, ugyanakkor egyszerűen használható megoldást kínál. A rendszer tervezése rugalmas és hatékony biztonsági megoldásokat tesz lehetővé. Előnyei: Bővített biztonsági és beléptető rendszerek Más gyártótól származó, valamint felhasználói alkalmazások egyszerű integrálása Beépített CAD támogatás és CAD kompatibilitás A rendszerkezelő munkájának megkönnyítése Egyszerű konfigurálás és üzembe helyezés

ATS Advisor Master

Forgalmazó: GE Hungary Rt. - Security Divízió
Gyártó: GE Security

Az Advisor Master biztonsági rendszer a GE Security egyik legújabb fejlesztése. Biztonsági rendszer, hiszen az Alliance szoftver használatával egy platform alá integrálja a behatolásjelző, beléptető, videomegfigyelő és tűzjelző alkalmazásokat. Referenciáin keresztül bizonyítja, hogy a legmagasabb biztonsági elvárásoknak is megfelelel, sőt olykor túl is szárnyalja azokat. A folyamatos fejlesztések erdményeképpen szinte hétről hétre jelennek meg a legújabb hardver- és szoftver elemek.

/ 3 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: