SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:

FAAC 617 sorompó sorozat

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: FAAC Spa.

Az egyik legrégebbi olasz kapunyitó motorokat gyártó társaság a FAAC most megjelentette legújabb fejlesztését az elektromechanikus sorompó sorozatát. Ez a típus sorozat a FAAC eddigi olaj-hidraulikus sorompóival szemben elektromechanikus meghajtással rendelkezik. Így azok számára is létezik most már alternatíva, akik eddig esetleg idegenkednek a hidraulikus meghajtástól. Három különböző méretű maximális karhosszal rendelhetőek. Ezek maximum 3 (617/3), 5 (617/4) és 7 m-t (617) jelentenek. Nincs külön balos, illetve jobbos kialakítás, mivel a kialakítás mindkét oldali használatot lehetővé teszi.

NUOVA FEB pánikzár rendszerek

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: NUOVA FEB s.r.l.

A pánikzárak vészkijárati ajtók zárására szolgálnak. Egyszerű működtetési módjuknak köszönhetően egy esetleges vészhelyzet esetén pillanatok alatt szabaddá tehetőek segítségével a menekülési utat lezáró egy- vagy kétszárnyú ajtók. Kialakításuknak köszönhetően hosszú ideig megbízhatóan működhetnek különösebb karbantartási művelet nélkül is.

Beléptető rendszer család

Forgalmazó: Wanzl Magyaroszág Kft.
Gyártó: Wanzl Ges.mbH.

Irányítani, lezárni, bejáratot és a kijáratot áttekinthetően elkülöníteni és ezáltal biztonságot teremteni fontos feladat egy iroda vagy üzlethelység berendezésének kialakításában. A Wanzl cég be- és kijárati rendszerei biztosítékok a fenti feladatok megoldására. Mechanikus és elektromos, motoros kivitelű rendszerei között megtalálhatók a legideálisabb megoldások. Az elektromos működésű rendszerek alkalmasak személybeléptetésre, biztonságtechnikai feladatok megoldására biztonságtechnikai rendszerek kiegészítőjeként.