SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 17 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Bosch Video Management System. Egy rugalmas rendszer, amely az igényeire szabva növekszik

Forgalmazó: Bosch Biztonsági és Védelmi Rendszerek
Gyártó: Bosch Building Technologies

A BVMS legújabb verziója megmutatja, hogy milyen messze megyünk a videobiztonság fogalmának újraértelmezésében, fejlesztésében és alapjainak forradalmasításában. A mindenre kiterjedő BVMS 10.0 magasabb szintű adatbiztonságot és nagyobb rugalmasságot biztosít az ONVIF S Profilhoz, mindemellett támogatja a személyek azonosítását, az integrációt az Access Management Systemmel és a továbbfejlesztett monitorcsoport-vezérlő funkciót. Egy igazán egyedülálló IP videobiztonsági megoldás, amely a kép- és hanganyagok, illetve a digitális adatok zökkenőmentes kezelését biztosítja, legyen szó bármilyen IP hálózatról.

A Bosch AVIOTEC videoalapú tűzérzékelője már az alagutakban is tökéletes megoldás

Forgalmazó: Robert Bosch Kft. – Biztonsági és Védelmi Rendszerek Üzletág
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

A Bosch AVIOTEC IP starlight 8000 biztonsági kamerában alkalmazott videoalapú tűzérzékelő technológia már az alagutakban is lehetővé teszi a füst és a lángok korai és megbízható érzékelését. Praktikus és költséghatékony kiegészítés a hagyományos lineáris hőérzékelők mellé, amelyek csupán a hőmérséklet észrevehető emelkedésére reagálnak és a füst érzékelésére sem képesek. A gyors érzékelés mellett a kamerák képeinek segítségével azonnal ellenőrizhetővé válik a riasztás, továbbá egy nem várt vészhelyzet esetén is életmentő információhoz juthatunk.

Egyedi kialakítás, diszkrét megjelenés, ideális választás – Bemutatjuk a Vivotek CC9381-HV kamerát!

Forgalmazó: Alphasonic Kft
Gyártó: Vivotek

A CC9381-HV a Vivotek új 180 ° panoráma kamerája, amely képes 20 fps-re képes 5 MP felbontás mellett (30 fps ha a WDR Pro ki van kapcsolva).

Videosec Starlight kamerák 5 megapixel felbontással

A Starlight Smart IP kamerák következő generációja már 5 megapixeles felbontással is elérhető! Csőkamera és dóm-kivitelben, fixlátószögű és motorizált varifokális lencsével, de közös jellemzőként kiváló nappali és éjjeli képminőséggel, intelligens videótömörítéssel, audió-támogatással, VCA analitikai riasztásokkal, folyosó-üzemmóddal.

Az IPW-2125-40SA

Professzionális érintőképernyős IP teszter a Riarex kínálatában

Forgalmazó: Riarex Kft.
Gyártó: Eurovideo

Igazi adu ász lehet a telepítők kezében az új EuroVideo EVM-4HD-IP-4K multi szabványú CCTV teszter.

/ 17 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: