SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 11 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Új PROVISION-ISR szettek cső- és dome kamerával

Forgalmazó: MASCO Kft
Gyártó: Provision-isr

A gyártó által összeállított megfigyelő rendszer szett nagyszerűen alkalmazható kisebb családi házak, közértek, irodák biztonsága érdekében.

Bosch Video Management rendszer (BVMS) 8.0

Forgalmazó: Robert Bosch Kft, Biztonságtechnika Üzletág
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

Megjelent a Bosch Video Management rendszer (BVMS) 8.0-s verziója, amellyel a felügyeleti rendszer új és továbbfejlesztett funkciókkal egyaránt gazdagodott. Rendszerműködés biztosítása akár több komponens egyidejű      meghibásodása esetén is Akár 2000 kamera felügyelete egyetlen központi szerver segítségével Harmadik féltől származó kamerák és tárolóegységek hatékony      integrálása IT környezet és hatékony adatbiztonság – minden      rendszerkomponensre vonatkozó védelemmel

Intellio Video System 4 – GDPR-ra hangolt videomenedzsment szoftver

Forgalmazó: Intellio Technologies Zrt
Gyártó: Intellio Technologies Zrt

Az IVS4 a május 25-től hatályos, új szabályozási környezetben is valós megoldást nyújt. A könnyű kezelhetőségével hatékonyan támogatja a vállalkozásokat a megfelelésben.

FIBARO vezeték nélküli okosotthon rendszer

Forgalmazó: SMARTme Building Technologies Kft.
Gyártó: FIBARO

A FIBARO rendszer egyike a legfejlettebb intelligens otthon megoldásoknak. A FIBARO eszközök által alkalmazott Z-Wave technológia segítségével anélkül ellenőrizhetjük és irányíthatjuk otthonunk elektromos eszközeit, hogy az épület infrastruktúráját megbolygatnánk. A miniatürizált eszközöknek köszönhetően a FIBARO bontási munkálatok nélkül telepíthető, akár meglévő otthonba is.

INIM SmartLiving központ család

Forgalmazó: Riarex Kft
Gyártó: INIM Electronics s.r.l.

Rohanás? Kapkodás? Kikapcsoltam? Bekapcsoltam? Lezártam? Elzártam? Örök dilemmák… Ismerősen csengő kimondott vagy kimondatlan mondatok olyan személyeknek, akik a mindennapjaik során az életvitelüknek erre a részére valamilyen vagy szinte teljes rálátást szeretnének elérni. Ezért a kapcsolat minden téren fontos számukra! Az INIM SmartLiving rendszere ezért is létezik! És, ha ez stabilan működik és kényelemmel is jár, ráadásul, az ezzel járó szolgáltatások nagy része ingyenes, akkor miért ne!?

/ 11 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Kivitelezés vezető

A Seawing Kft. a biztonságtechnikai rendszerek fejlesztésében és gyártásában piacvezető vállalat, 2016 októbere óta a nemzetközi háttérrel rendelkező Assa Abloy cégcsoport tagja. A gyorsan növekedő biztonsági ágazatban a Csoport páratlan jelenléttel bír az olyan területeken, mint például a hozzáférés-ellenőrzés, azonosítási technológia, bejárat-automatizáció és szállodai biztonság. Partnereink számára egyedi és integrált beléptető, biztonságtechnikai megoldásokat kínálunk, önálló területként foglalkozunk könnyen kezelhető munkaidő-nyilvántartással. Vevőszolgálati csapatunkba keresünk kivitelezés vezető kollégát.

Friss szakmai hírek