SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 16 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Bosch Video Management System. Egy rugalmas rendszer, amely az igényeire szabva növekszik

Forgalmazó: Bosch Biztonsági és Védelmi Rendszerek
Gyártó: Bosch Building Technologies

A BVMS legújabb verziója megmutatja, hogy milyen messze megyünk a videobiztonság fogalmának újraértelmezésében, fejlesztésében és alapjainak forradalmasításában. A mindenre kiterjedő BVMS 10.0 magasabb szintű adatbiztonságot és nagyobb rugalmasságot biztosít az ONVIF S Profilhoz, mindemellett támogatja a személyek azonosítását, az integrációt az Access Management Systemmel és a továbbfejlesztett monitorcsoport-vezérlő funkciót. Egy igazán egyedülálló IP videobiztonsági megoldás, amely a kép- és hanganyagok, illetve a digitális adatok zökkenőmentes kezelését biztosítja, legyen szó bármilyen IP hálózatról.

A Bosch AVIOTEC videoalapú tűzérzékelője már az alagutakban is tökéletes megoldás

Forgalmazó: Robert Bosch Kft. – Biztonsági és Védelmi Rendszerek Üzletág
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

A Bosch AVIOTEC IP starlight 8000 biztonsági kamerában alkalmazott videoalapú tűzérzékelő technológia már az alagutakban is lehetővé teszi a füst és a lángok korai és megbízható érzékelését. Praktikus és költséghatékony kiegészítés a hagyományos lineáris hőérzékelők mellé, amelyek csupán a hőmérséklet észrevehető emelkedésére reagálnak és a füst érzékelésére sem képesek. A gyors érzékelés mellett a kamerák képeinek segítségével azonnal ellenőrizhetővé válik a riasztás, továbbá egy nem várt vészhelyzet esetén is életmentő információhoz juthatunk.

Egyedi kialakítás, diszkrét megjelenés, ideális választás – Bemutatjuk a Vivotek CC9381-HV kamerát!

Forgalmazó: Alphasonic Kft
Gyártó: Vivotek

A CC9381-HV a Vivotek új 180 ° panoráma kamerája, amely képes 20 fps-re képes 5 MP felbontás mellett (30 fps ha a WDR Pro ki van kapcsolva).

Videosec Starlight kamerák 5 megapixel felbontással

A Starlight Smart IP kamerák következő generációja már 5 megapixeles felbontással is elérhető! Csőkamera és dóm-kivitelben, fixlátószögű és motorizált varifokális lencsével, de közös jellemzőként kiváló nappali és éjjeli képminőséggel, intelligens videótömörítéssel, audió-támogatással, VCA analitikai riasztásokkal, folyosó-üzemmóddal.

Az IPW-2125-40SA

Professzionális érintőképernyős IP teszter a Riarex kínálatában

Forgalmazó: Riarex Kft.
Gyártó: Eurovideo

Igazi adu ász lehet a telepítők kezében az új EuroVideo EVM-4HD-IP-4K multi szabványú CCTV teszter.

/ 16 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres szakmai rutinnal rendelkező, megbízható, munkájára igényes munkatársakat Riasztó szerelő, telepítő munkakörbe Riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására esetenként telepítésére.

Friss szakmai hírek