SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 14 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Egyedi kialakítás, diszkrét megjelenés, ideális választás – Bemutatjuk a Vivotek CC9381-HV kamerát!

Forgalmazó: Alphasonic Kft
Gyártó: Vivotek

A CC9381-HV a Vivotek új 180 ° panoráma kamerája, amely képes 20 fps-re képes 5 MP felbontás mellett (30 fps ha a WDR Pro ki van kapcsolva).

OTIC beléptetőrendszer

Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Leviathan Kft.

Bemutatkozik egy olcsó, megbízható, könnyen kezelhető, modern beléptetőrendszer az OTIC (ejtsd: Otik). Magyar piacra a magyar igényeknek megfelelő, magyar fejlesztésű és gyártású beléptetőrendszer.

Vivotek MA9321-EHTV

Forgalmazó: Alphasonic Kft
Gyártó: Vivotek

Az új MA9321-EHTV jelenleg az egyik legsokoldalúbb kamera a VIVOTEK termékkínálatában. Az MA9321-EHTV négy egymástól független, távoli fókuszos érzékelőn keresztül biztosít nagyfelbontású képet. Az érzékelők függetlensége lehetővé teszi, hogy egyszerre tarthassunk kontroll alatt négy különböző területe, ezáltal csökkenthetjük a felügyelethez szükséges kamerák számát, ezzel pedig telepítési időt és költséget spórolunk meg.

EasyCon GSM

Forgalmazó: ASC Global Magyarországra
Gyártó: ASC Global

Bemenetre érkező jelzés esetén SMS, hanghívás és Contact ID továbbítása a felhasználó és/vagy távfelügyelet felé. Maximálisan 8 értesítendő telefonszám adható meg, mindegyikhez külön-külön lehet beállítani az értesítés fajtáját. A hangüzenet lehet szirénahang, illetve előre felvett hangüzenet (az alapszöveg időtartama 16 mp, az üzeneté pedig 8 mp). Értesítési esemény lehet: bemenetre érkező riasztás, tápmonitor és életjelküldés. Egyedi SMS üzenet állítható be a riasztási eseményről. A csengetési idő, a hívásismétlések száma és a körhívás funkció külön-külön paraméterezhető.

Pager4 PRO

Forgalmazó: T.E.L.L. Software Hungária Kft
Gyártó: T.E.L.L. Software Hungária Kft

Kontaktusvezérelt kommunikátor, mely alkalmazható kiegészítő átjelzőként riasztóközpontok mellé, önálló GSM átjelzőként, 6 zónás önálló riasztóközpontként élesítés és hatástalanítás lehetőségével.

/ 14 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: