SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 14 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

EasyCon GSM

Forgalmazó: TellSystem Communication Kft
Gyártó: TellSystem Communication Kft

Bemenetre érkező jelzés esetén SMS, hanghívás és Contact ID továbbítása a felhasználó és/vagy távfelügyelet felé. Maximálisan 8 értesítendő telefonszám adható meg, mindegyikhez külön-külön lehet beállítani az értesítés fajtáját. A hangüzenet lehet szirénahang, illetve előre felvett hangüzenet (az alapszöveg időtartama 16 mp, az üzeneté pedig 8 mp). Értesítési esemény lehet: bemenetre érkező riasztás, tápmonitor és életjelküldés. Egyedi SMS üzenet állítható be a riasztási eseményről. A csengetési idő, a hívásismétlések száma és a körhívás funkció külön-külön paraméterezhető.

Pager4 PRO

Forgalmazó: T.E.L.L. Software Hungária Kft
Gyártó: T.E.L.L. Software Hungária Kft

Kontaktusvezérelt kommunikátor, mely alkalmazható kiegészítő átjelzőként riasztóközpontok mellé, önálló GSM átjelzőként, 6 zónás önálló riasztóközpontként élesítés és hatástalanítás lehetőségével.

Solo FILO

Forgalmazó: TSC Group Magyarország Kft.
Gyártó: 1Control

A SOLO FILO lehetővé teszi a rádiós vezérlésű eszközök okostelefonnal történő távvezérlését. Mint például a kapu vagy a garázskapu.

Solo PRO

Forgalmazó: TSC Group Magyarország Kft.
Gyártó: 1Control

A SOLO PRO lehetővé teszi a rádiós vezérlésű eszközök okostelefonnal történő távvezérlését. Mint például a kapu vagy a garázskapu

Solo KIT

Forgalmazó: TSC Group Magyarország Kft.
Gyártó: 1Control

Az 1Control SOLO KIT egy elektronikai eszköz, melyet azokhoz az eszközökhöz tud hozzáilleszteni, amelyekkel az 1Control SOLO, SOLO PRO és SOLO FILO nem kompatibilis (mint például az egyedi frekvencián működő távirányítók.)

/ 14 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: