SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 14 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

OTIC beléptetőrendszer

Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Leviathan Kft.

Bemutatkozik egy olcsó, megbízható, könnyen kezelhető, modern beléptetőrendszer az OTIC (ejtsd: Otik). Magyar piacra a magyar igényeknek megfelelő, magyar fejlesztésű és gyártású beléptetőrendszer.

Vivotek MA9321-EHTV

Forgalmazó: Alphasonic Kft
Gyártó: Vivotek

Az új MA9321-EHTV jelenleg az egyik legsokoldalúbb kamera a VIVOTEK termékkínálatában. Az MA9321-EHTV négy egymástól független, távoli fókuszos érzékelőn keresztül biztosít nagyfelbontású képet. Az érzékelők függetlensége lehetővé teszi, hogy egyszerre tarthassunk kontroll alatt négy különböző területe, ezáltal csökkenthetjük a felügyelethez szükséges kamerák számát, ezzel pedig telepítési időt és költséget spórolunk meg.

EasyCon GSM

Forgalmazó: ASC Global Magyarországra
Gyártó: ASC Global

Bemenetre érkező jelzés esetén SMS, hanghívás és Contact ID továbbítása a felhasználó és/vagy távfelügyelet felé. Maximálisan 8 értesítendő telefonszám adható meg, mindegyikhez külön-külön lehet beállítani az értesítés fajtáját. A hangüzenet lehet szirénahang, illetve előre felvett hangüzenet (az alapszöveg időtartama 16 mp, az üzeneté pedig 8 mp). Értesítési esemény lehet: bemenetre érkező riasztás, tápmonitor és életjelküldés. Egyedi SMS üzenet állítható be a riasztási eseményről. A csengetési idő, a hívásismétlések száma és a körhívás funkció külön-külön paraméterezhető.

Pager4 PRO

Forgalmazó: T.E.L.L. Software Hungária Kft
Gyártó: T.E.L.L. Software Hungária Kft

Kontaktusvezérelt kommunikátor, mely alkalmazható kiegészítő átjelzőként riasztóközpontok mellé, önálló GSM átjelzőként, 6 zónás önálló riasztóközpontként élesítés és hatástalanítás lehetőségével.

Solo FILO

Forgalmazó: ASC Global Magyarországra
Gyártó: 1Control

A SOLO FILO lehetővé teszi a rádiós vezérlésű eszközök okostelefonnal történő távvezérlését. Mint például a kapu vagy a garázskapu.

/ 14 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Logisztikai ügyfélszolgálati munkatárs - Young B.T.S.

A Young B.T.S. Kft., a hazai IT-telco és biztonságtechnikai piac nagy múltú disztribútora fiatalos logisztikai csoportjába hasonló mentalitású ügyfélszolgálati munkatársat keres. Az általános jófejségen, kedvességen és határtalan életkedven kívül nem árt, ha rendkívül alapos és precíz munkát végezel, a problémákat szereted magad megoldani és nem áttolni mások asztalára, távol áll tőled a panaszkultúra, üzleti folyamatokban és rendszerben gondolkozol, végtelen türelmes és kedves tudsz lenni a legkülönfélébb lelkiállapotú ügyfelekkel és a kollégákkal.

Friss szakmai hírek