SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 16 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

MW védőtokok

Forgalmazó: Wegatech Kft
Gyártó: MW Security AB

Az MW Security AB az 1980-as évek közepétől, vagyis a világ első CD Safer-ének piacra dobása óta meghatározó szereplője a minőségi Safer-ek, vagyis az áruvédelmi védőtokok piacának. Ez idő óta tervez, gyárt és értékesít olyan áruvédelmi kiegészítő termékcsaládot, amely az áruvédelmi antennák hatékony kiegészítőjeként úgy szolgáltat magas biztonsági szintet a kijelölt árucikkek számára, hogy a terméket nem kell üvegszekrénybe zárva elszigetelni a vásárlóktól. A termékcsalád legújabb tagjai: Fortknox Big Box 1 DLS (a védőtokcsalád legnagyobb tagja), méret: 201 x 250 x 151 mm PlayStation Portable DLS védőtok, méret: 108 x 182 x 16 mm

POSeidon - pénztárellenőrző rendszer

Forgalmazó: Justice Security Kft.
Gyártó: Justice Security Kft.

6,5 milliós fogás a Poseidon Control Systemnek köszönhetően.

MetalGuard az irodai eszközök őre

Forgalmazó: Wegatech Kft

A berendezést alapvetően az elektronikus áruvédelmi rendszerek fémárnyékolási trükkökkel történő kijátszása ellen tervezték, de műszaki paraméterei és kialakítása miatt egy meglepően új alkalmazási terület is kínálkozik. A MetalGuard képes felismerni minden nagyobb kiterjedésű fém tárgyat (A4 méret), tehát pl. laptoptot, egyéb számitástechnikai eszközt, műszereket stb. Ezáltal kiváló védelmet nyújthat irodaházak, tervezőintézetek, laboratóriumok, gyáregységek eszközei számára.

R.A.T. Removal Alert Tag

Forgalmazó: Safekeep EAS Technologies Kft.

Gyártó: CrossPoint ID Security

A holland fejlesztésű, RAT fantázianévvel ellátott önálló riasztó etikettet, kifejezetten a bemutató termékek védelmére alakították ki. Tökéletesen alkalmas notebook-ok, PDA-k, hordozható CD lejátszók, mobiltelefonok, stb. biztosítására.

Ultra áruvédelmi berendezés család

Forgalmazó: AGIS Fire & Security Kft
Gyártó: Sensormatic Electronics Corporation

A SensormaticŸ UltraExit 2M áruvédelmi család a kiskereskedők számára esztétikus, nagy teljesítményű UltraMaxŸ EAS áruvédelmet biztosít széles kijáratoknál is. A rendszer a Sensormatic Ultra.MaxŸ akuszto-magnetikus technológiára épül, mely technológiát a világon mindenütt használják a vezetõ kiskereskedések értékes árucikkeik lopás elleni védelmére. A kiváló minőségű akrilszálas szerkezet és a letisztult forma jól illeszkedik az üzletek be-és kijárataihoz, miközben az antennák jelenlétükkel elrettentő hatást is keltenek.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 16 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: