SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 16 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal:

Bosch Video Management rendszer (BVMS) 8.0

Forgalmazó: Robert Bosch Kft, Biztonságtechnika Üzletág
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

Megjelent a Bosch Video Management rendszer (BVMS) 8.0-s verziója, amellyel a felügyeleti rendszer új és továbbfejlesztett funkciókkal egyaránt gazdagodott. Rendszerműködés biztosítása akár több komponens egyidejű      meghibásodása esetén is Akár 2000 kamera felügyelete egyetlen központi szerver segítségével Harmadik féltől származó kamerák és tárolóegységek hatékony      integrálása IT környezet és hatékony adatbiztonság – minden      rendszerkomponensre vonatkozó védelemmel

Intellio Video System 4 – GDPR-ra hangolt videomenedzsment szoftver

Forgalmazó: Intellio Technologies Zrt
Gyártó: Intellio Technologies Zrt

Az IVS4 a május 25-től hatályos, új szabályozási környezetben is valós megoldást nyújt. A könnyű kezelhetőségével hatékonyan támogatja a vállalkozásokat a megfelelésben.

FIBARO vezeték nélküli okosotthon rendszer

Forgalmazó: SMARTme Building Technologies Kft.
Gyártó: FIBARO

A FIBARO rendszer egyike a legfejlettebb intelligens otthon megoldásoknak. A FIBARO eszközök által alkalmazott Z-Wave technológia segítségével anélkül ellenőrizhetjük és irányíthatjuk otthonunk elektromos eszközeit, hogy az épület infrastruktúráját megbolygatnánk. A miniatürizált eszközöknek köszönhetően a FIBARO bontási munkálatok nélkül telepíthető, akár meglévő otthonba is.

INIM SmartLiving központ család

Forgalmazó: Riarex Kft
Gyártó: INIM Electronics s.r.l.

Rohanás? Kapkodás? Kikapcsoltam? Bekapcsoltam? Lezártam? Elzártam? Örök dilemmák… Ismerősen csengő kimondott vagy kimondatlan mondatok olyan személyeknek, akik a mindennapjaik során az életvitelüknek erre a részére valamilyen vagy szinte teljes rálátást szeretnének elérni. Ezért a kapcsolat minden téren fontos számukra! Az INIM SmartLiving rendszere ezért is létezik! És, ha ez stabilan működik és kényelemmel is jár, ráadásul, az ezzel járó szolgáltatások nagy része ingyenes, akkor miért ne!?

SD9366-EH professzionális speed dome kamera

Forgalmazó: Alphasonic Kft
Gyártó: Vivotek

Az SD9366-EH a legújabb professzionális speed dome kamera a Vivotektől. Speciálisan arra a célra tervezték, hogy elősegítse a rossz fényviszonyok közötti láthatóságot nagy, nyitott területeken. Az eszközt 250M IR megvilágítókkal és 30x-os optikai zoom-al látták el, az SD9366-EH kiváló képminőséget nyújt a legkülönfélébb fényviszonyokban is. A kamera magában foglalja a Smart Stream II technológiát és a Vari-fokális IR-t. A Vivotek Vari-fokális IR biztosítja az IR megvilágítók egyenletes Vari-fokális beállítását, lehetővé téve kiterjedt terek lefedését és az IR intenzitás egységesítését.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 16 következő oldal öt oldallal hátrébb utolsó oldal Találat/oldal: