SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
/ 2 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

DSC LC Infra

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: DSC Ltd.

A DSC új fejlesztése az LC sorozatú mozgásérzékelő és üvegtörés érzékelő család. A már jól ismert BRAVO, ENCORE és Force2 eszközök mellett új termékként jelent meg a kínálatban az LC család. Az új érzékelők számos új tulajdonsággal és funkcióval rendelkeznek. Az új sorozat közös jellemzője a hő kompenzáció, digitális jelfeldolgozás valamint kisállat védelem. Az alkalmazott ASIC tervezés valamint VLSI technológia kimagasló érzékelést valamint immunitást biztosít a téves riasztások ellen.

Intellisense IS-215T

Forgalmazó: I-SEC Kft
Gyártó: Honeywell International Inc. (Intellisense)

A Honeywell tulajdonába került Intellisense által gyártott passzív infra család belépő szintü darabja az IS-215T. Lakossági és kisebb kereskedelmi egységek biztonsági rendszereiben történő alkalmazásra készül.

Alean AN900

Forgalmazó: Ha-Hó Háztechnikai Kft
Gyártó: Alean Inc.

Az Alean AN900 család 4 különböző sorozatra osztható fel. Az egyes sorozatok tagjai jellemzőjükben és méreteikben megegyeznek, de mindegyik sorozat több, érzékelési távolságban eltérő típust tartalmaz, ezáltal a legoptimálisabban választható ki az adott feladatnak megfelelő adó-vevő pár.

FV12 / FV12AM

Forgalmazó: Fittich Rendszertechnika Kft
Gyártó: Guardall S.r.l.

Az FV12 és FV12 AM letakarás jelzéssel ellátott passzív infra mozgásérzékelő a forradalmian új „Dual-Hex” összehasonlítási technikát alkalmazza, mely az ipari környezetben keletkező téves jelzések jelentős csökkentését célul kitűző intenzív kutatási és fejlesztési projekt eredménye. A gyártó Guardall cég - amely a világ első kereskedelmi forgalomban is kapható passzív infra mozgásérzékelőjét piacra dobta – a behatolás érzékelésének lehetőségét új szintre emelte.

DSC Encore-301

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: DSC Ltd.

Normál verzió: EC-301 Digitális verzió: EC-301D Kisállatvédett verzió: EC-301DP Beépített szabotázskapcsoló LED visszajelzés Gyárilag mellékelt műanyag tartó Rejtett kábelezés a tartón keresztül Mennyezeti vagy fali szerelhetőség Tartó nélkül is szerelhető Állítható érzékenység Cserélhető lencse Otthoni, intézményi, vagy ipari alkalmazás Hőkompenzált Fehérfény immunitás

/ 2 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: