SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 10 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

EWD2

Forgalmazó: Novosec Security Kft
Gyártó: ELDES UAB

Paradox professzionális kültéri és beltéri védelmi megoldások

Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft
Gyártó: Paradox Security Systems Ltd

A Paradox két érzékelő családot is kínál a nyílászárók védelmére, amelyek már a megközelítéskor jeleznek. Az NV35 érzékelő széria egy függöny karakterisztikájú, dupla-duál passzív infra érzékelő, kisállat tűréssel és kitakarás védelemmel, kültéri / beltéri használatra. 3 tagja van:

Bosch Commercial Series mozgásérzékelők

Forgalmazó: Robert Bosch Kft, Biztonságtechnika Üzletág
Gyártó: Bosch Security Systems Llc.

A Commercial Series bevezetésével a Bosch új szintre emelte a behatolásjelzést, az ár és a teljesítmény tökéletes arányát nyújtva a kis- és közepes méretű kereskedelmi alkalmazásokhoz. A portfólió többi termékéhez hasonlóan a Commercial Series érzékelők kiváló azonosítási teljesítményt nyújtanak, minimalizálják a téves riasztások számát és egyedülálló funkciókat kínálnak a pontos és megbízható teljesítmény garantálására, miközben jelentősen csökkentik a telepítés időszükségletét és bonyolultságát.

GSN - PATROL mozgás- és üvegtörés érzékelők

Forgalmazó: VILLBAU Kft
Gyártó: GSN Electronic

Az izraeli GSN cég által gyártott PATROL mozgás- és üvegtörés érzékelőket megbízható működés, elegáns megjelenés és 3 év garancia jellemzi. A GSN érzékelők rendben teszik a dolgukat, téves riasztások nélkül. A kínálatban a passzív infra és kombinált érzékelők széles választéka megtalálható.

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 10 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: