SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja

Termékadatbázis | Termékek kategóriák szerint

Kategória:
első oldal 5-öt vissza előző oldal / 10 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal:

Alean AN900

Forgalmazó: Ha-Hó Háztechnikai Kft
Gyártó: Alean Inc.

Az Alean AN900 család 4 különböző sorozatra osztható fel. Az egyes sorozatok tagjai jellemzőjükben és méreteikben megegyeznek, de mindegyik sorozat több, érzékelési távolságban eltérő típust tartalmaz, ezáltal a legoptimálisabban választható ki az adott feladatnak megfelelő adó-vevő pár.

FV12 / FV12AM

Forgalmazó: Fittich Rendszertechnika Kft
Gyártó: Guardall S.r.l.

Az FV12 és FV12 AM letakarás jelzéssel ellátott passzív infra mozgásérzékelő a forradalmian új „Dual-Hex” összehasonlítási technikát alkalmazza, mely az ipari környezetben keletkező téves jelzések jelentős csökkentését célul kitűző intenzív kutatási és fejlesztési projekt eredménye. A gyártó Guardall cég - amely a világ első kereskedelmi forgalomban is kapható passzív infra mozgásérzékelőjét piacra dobta – a behatolás érzékelésének lehetőségét új szintre emelte.

DSC Encore-301

Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: DSC Ltd.

Normál verzió: EC-301 Digitális verzió: EC-301D Kisállatvédett verzió: EC-301DP Beépített szabotázskapcsoló LED visszajelzés Gyárilag mellékelt műanyag tartó Rejtett kábelezés a tartón keresztül Mennyezeti vagy fali szerelhetőség Tartó nélkül is szerelhető Állítható érzékenység Cserélhető lencse Otthoni, intézményi, vagy ipari alkalmazás Hőkompenzált Fehérfény immunitás

Bosch Blue Line

Forgalmazó: Bosch Biztonságtechnikai Rendszerek Kft
Gyártó: Bosch Security Systems International Inc.

A Bosch Blue Line termékcsalád minden tagja moduláris felépítésű, így a telepítők jelentős raktározási költséget takarítanak meg. Az érzékelő gyorsan és egyszerűen telepíthető. A csatlakoztatható kamera-, hangjelző- és LED fénymodulok tovább bővítik a felhasználási lehetőségek széles skáláját és a felhasználói igények teljesebb kielégítését.

Honeywell DT-706 Dual

Forgalmazó: Zmax Üzletház Kft
Gyártó: Honeywell International Inc

Tartomány: 15x18m Maga alá lát Rovarvédett kialakítás K sávos mikrohullámú elektronika Állítható mikrohullámú érzékelési tartomány Fehér fény immunitás: 8000 Lux Rádiófrekvenciás immunitás: 30 V/m 10-100 Mhz tartományban Akciós ár: 5400.- Ft+ÁFA

első oldal 5-öt vissza előző oldal / 10 következő oldal utolsó oldal Találat/oldal: