Új tagokkal bővült a FLIR K hőkamera családja


Új tagokkal bővült a FLIR K hőkamera családja
A Teledyn FLIR piacra dobta az elsődlegesen a tűzoltó és kereső / mentő szervezetek tevékenységét hatékonyan támogatni képes K hőkamera családjának legújabb, tisztább / élesebb képalkotását kínáló generációját.

A cég megállapítása szerint, a továbbfejlesztett K-sorozat segítséget nyújt a tűzoltóknak, hogy a munkájukat jellemző veszélyes körülmények között nagyobb biztonsággal és hatékonysággal legyenek képesek navigálni katasztrófa-sújtotta területen. A FLIR K család tagjaiba integrált ún. Flexible Scene Enhancement (FSXTM) technológia biztosítja, hogy a széles hőmérséklet-tartományú helyszíneken is azonosíthassák a kis (hőmérsékleti) kontrasztú célpontokat. Az IP67-es védettségű, 4”-os kijelzővel rendelkező új kamerák öt percig képesek ellenállni az akár 260°C-os környezeti hőmérsékletterhelésnek. Az IP67-es védettségű ház 4"-es képmegjelenítővel rendelkezik, amely a tűzoltási műveletek során a nedves, fizikai szennyezésektől vagy rossz látási viszonyoktól függetlenül biztosítja a legkisebb részletek megjelenítését. A továbbfejlesztett K-sorozat modelljei (K33, K45, K53, K55 és K65) forgalmazását már megkezdte a gyártó.

Forrás: Teledyne FLIR
Tagek: hőkamera

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései
Olvasta már?
2024-től elindultak az elektronikus tűzvédelmi naplózás képzései