SecuriFocus termékMONITOR 2018/15.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma videotechnikai termékekkel foglalkozik.
Ezúttal öt terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
PR-FEI360IP5 Fish-Eye IP kamera,
AMIKO PTZ100S500,
HDCVI 4.0 IoT technológia a Dahuától,
Uniview MOBILE APP,
Új terméksorozat az UNV-től: PRO széria

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
PR-FEI360IP5
Fish-Eye IP kamera
Product 2
AMIKO
PTZ100S500
Product 3
HDCVI 4.0 IoT technológia a Dahuától
Product 4
Uniview
MOBILE APP
Product 5
Új terméksorozat az UNV-től: PRO szériaPR-FEI360IP5 Fish-Eye IP kamera
Forgalmazó: MASCO Kft. >>

Gyártó: Provision-isr >>


A zártláncú videomegfigyelő rendszerek gyártók folyamatos fejlesztéseinek köszönhetően szinte heti rendszerességgel találkozhatunk újabb és újabb eszközökkel. A felhasználói igényekhez igazodva a most már a Provision-ISR kínálatában megtalálható a mennyezetre szerelhető, 360°-os látószögű Fish-Eye IP hálózati kamera, melynek alkalmazásával egy-egy helyiség holttér-mentes megfigyelése pofon egyszerűen megoldható.

Bővebben
>>


AMIKO PTZ100S500
Éjszaka is messzire lát az AMIKO új 5 megapixeles PTZ kamerája
Forgalmazó: Edictum Kft. >>

Gyártó: Amiko >>


Az új 5 megapixeles AMIKO PTZ kamera könnyen telepíthető, egyszerűen konfigurálható.
Éles képminősége és 100 m éjjeli látótávolsága tökéletes megoldást jelent otthoni és ipari felhasználásra egyaránt.
Kompakt mérete és modern külseje miatt kültéren és beltéren egyaránt alkalmazható.


Bővebben >>


HDCVI 4.0 IoT technológia a Dahuától
Forgalmazó: Riarex Kft. >>

Gyártó: Dahua Technology >>


Mi is az az IoT? Egyre több helyen találkozunk ezzel a rövidítéssel, de még sokaknak teljesen ismeretlen a fogalom és a lehetőség, ami mögötte van. Az IoT (Internet of Things - tárgyak internete) lehetőséget ad arra, hogy különböző eszközöket összekapcsoljunk, távolról beérkező adatok kiértékelése után rendszereket vezérelhessünk. A Dahua a HDCVI 4.0 technológiájával egy átfogó lehetőséget nyújt arra, hogy a már bevált és elterjedt nagyfelbontású CCTV videó megfigyelő rendszert ötvözhessük az iparban már megjelent egyéb adatgyűjtő eszközök információinak továbbításával, feldolgozásával.


Bővebben >>


Uniview MOBILE APP
Forgalmazó: DSC Hungária Kft. >>

Gyártó: UNV >>


Az Uniview (későbbiekben UNV), a könnyű és gyors távoli elérés érdekében kifejlesztett 2 különböző mobil alkalmazást (applikációt). Ahogy azt már mindenki megszokta úgy ez a két app is csak Android-ot vagy iOS-t futtató mobileszközre tölthetők le. Azok, akik már régebben elkezdték használni az UNV eszközöket már nagy valószínűséggel találkoztak az EZView nevű applikációval. Nemrégen még ez volt az egyetlen mobil app amit használhattunk. Mostanra viszont megjelent az EZLive, ami teljesen független az EZView-től.


Bővebben >>


Új terméksorozat az UNV-től: PRO széria
Forgalmazó: Young B.T.S. Kft. >>

Gyártó: UNV >>


Az UNV Pro, Prime és Easy néven új terméksorozatot dobott piacra a már korábban meglévő termékskálája alapján Az Easy sorozat termékei a belépő szintű igényekhez alkalmazhatók, a Prime sorozat fejlettebb funkciókkal rendelkezik a kiváló teljesítmény érdekében, a Pro pedig az ultra-intelligens technológián alapuló csúcstermékek sorozata, melyek minden igényt kielégítő felhasználói élményt nyújtanak.


Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2018