SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja
Prémium Partner

Young B.T.S. Kft

1139 Budapest, Frangepán u. 26.
(1)452 2720
Honlap: www.young.hu
E-mail: young@young.hu

Cégbemutatkozás

A Young B.T.S. Kft. 1992-es jogelődjének megalakulása óta az információtechnológiai és a távközlési ipar egyik legstabilabban fejlődő vállalata, amely mára már az iparág vezető középvállalatai közé emelkedett. A visszatérő partnerek száma meghaladja az 1000-et, míg a cég pénzügyi stabilitása kiemelkedő a hazai hasonló profillal rendelkező vállalatok között.

A mindvégig 100%-os magyar tulajdonban lévő Young B.T.S. Kft. jogelődje, a Young Bt. 1992-ben kezdte meg működését azzal a céllal, hogy a magyarországi telekommunikációs piacon jelen lévő hasonló cégeknél jobb, teljesebb körű szolgáltatást nyújtó, a vevők igényeire és szükségleteire jobban odafigyelő, tudatosabb vállalkozás jöjjön létre.

Tevékenységi kör
A cég alapvetően távközlési és infokommunikációs termékek kis- és nagykereskedelmével, telepítésével és szervizelésével foglalkozik, jelentős piaci részesedést szerezve az Alcatel-Lucent, Panasonic, Allied Telesis, Excel-Networking, Canovate, DSR, Polycom, APC, Cisco, Ascom, Planet, Patton stb. info- és telekommunikációs termékek forgalmazásának, ill. szervizelésének területén.

Ezt egészíti ki az újonnan megjelent biztonságtechnikai termékskála, melyet a 2N beléptető és intercom rendszerei és az Uniview kamerarendszerei fémjeleznek. Tevékenységét - közel 500 tagot számláló aktív viszonteladói hálózatán, ill. szerviz partnerein keresztül - Magyarország egész területére, ill. részben a környező országokra is kiterjesztette.

Mára az ajánlott szolgáltatások és termékek köre felöleli a professzionális telekommunikációs piac teljes körét (VoIP rendszerek, Contact Centerek, IVR és CTI megoldások, adatközponti hűtési komponensek, stb.), az aktív/passzív hálózati elemeken, és kábelezési rendszereken át az oktatásig, valamint az átalánydíjas karbantartásig.

Fő referenciák:
- Accor Hospitality Hungary
- Air France–KLM
- Fővárosi Vízművek
- Intercontinental Budapest
- Liszt Ferenc Zeneakadémia
- Óbudai Egyetem
- Tensi Tours

>> Tovább a cég honlapjára

Tevékenységi területek:

Forgalmazott márkák:

eKIRAKAT-ban található termékei:

Kapcsolódó hírek:

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Ha hibás adatot lát a cégadatlapon, kérjük jelezze!

Riasztó szerelő - telepítő / ProSec Kft

Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres szakmai rutinnal rendelkező, megbízható, munkájára igényes munkatársakat Riasztó szerelő, telepítő munkakörbe Riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására esetenként telepítésére.