SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja
Prémium Partner

Young B.T.S. Kft

1139 Budapest, Frangepán u. 26.
(1)452 2720
Honlap: www.young.hu
E-mail: young@young.hu

Cégbemutatkozás

A Young B.T.S. Kft. 1992-es jogelődjének megalakulása óta az információtechnológiai és a távközlési ipar egyik legstabilabban fejlődő vállalata, amely mára már az iparág vezető középvállalatai közé emelkedett. A visszatérő partnerek száma meghaladja az 1000-et, míg a cég pénzügyi stabilitása kiemelkedő a hazai hasonló profillal rendelkező vállalatok között.

A mindvégig 100%-os magyar tulajdonban lévő Young B.T.S. Kft. jogelődje, a Young Bt. 1992-ben kezdte meg működését azzal a céllal, hogy a magyarországi telekommunikációs piacon jelen lévő hasonló cégeknél jobb, teljesebb körű szolgáltatást nyújtó, a vevők igényeire és szükségleteire jobban odafigyelő, tudatosabb vállalkozás jöjjön létre.

Tevékenységi kör
A cég alapvetően távközlési és infokommunikációs termékek kis- és nagykereskedelmével, telepítésével és szervizelésével foglalkozik, jelentős piaci részesedést szerezve az Alcatel-Lucent, Panasonic, Allied Telesis, Excel-Networking, Canovate, DSR, Polycom, APC, Cisco, Ascom, Planet, Patton stb. info- és telekommunikációs termékek forgalmazásának, ill. szervizelésének területén.

Ezt egészíti ki az újonnan megjelent biztonságtechnikai termékskála, melyet a 2N beléptető és intercom rendszerei és az Uniview kamerarendszerei fémjeleznek. Tevékenységét - közel 500 tagot számláló aktív viszonteladói hálózatán, ill. szerviz partnerein keresztül - Magyarország egész területére, ill. részben a környező országokra is kiterjesztette.

Mára az ajánlott szolgáltatások és termékek köre felöleli a professzionális telekommunikációs piac teljes körét (VoIP rendszerek, Contact Centerek, IVR és CTI megoldások, adatközponti hűtési komponensek, stb.), az aktív/passzív hálózati elemeken, és kábelezési rendszereken át az oktatásig, valamint az átalánydíjas karbantartásig.

Fő referenciák:
- Accor Hospitality Hungary
- Air France–KLM
- Fővárosi Vízművek
- Intercontinental Budapest
- Liszt Ferenc Zeneakadémia
- Óbudai Egyetem
- Tensi Tours

>> Tovább a cég honlapjára

Tevékenységi területek:

Forgalmazott márkák:

eKIRAKAT-ban található termékei:

Kapcsolódó hírek:

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Ha hibás adatot lát a cégadatlapon, kérjük jelezze!

Üzletkötő - értékesítő / MASCO Kft

Magyarország egyik legnagyobb biztonságtechnikai és kapuautomatikai nagykereskedelemmel és kiskereskedelemmel foglalkozó, 28 éve működő, folyamatosan fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú cége vagyunk. Munkatársat keresünk ÜZLETKÖTŐ-ÉRTÉKESÍTŐ pozícióba.