Céginformáció

A 2003-ban indult a SecuriFocus.com, Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.

2004-től nyújt a cég biztonsági szakmára szakosodott munkaerő-kiválasztást, személyzeti tanácsadást.

2016-tól kezdődően rendezi meg a cég a SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítást és Konferenciát.

Az online cég- és termékinformációk a biztonsági szolgáltatásokat igénybe vevőknek, vagyis a megrendelői oldalnak segíti elő a biztonságvédelmi piacon való tájékozódását - a számos szolgáltatás és számtalan szolgáltató között. Ezáltal a megrendelői oldal tematikus csoportosításban (biztonságtechnika, tűzvédelem, információvédelem, élőerős védelem, pénzszállítás, magánnyomozás,...), szakmai szempontok alapján találhatja meg az egyes biztonsági szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásokat. A portál cégadatbázisában történő megjelenés díjmentes.

A portál a szakmai híreit rendszeres heti online hírlevelekben juttatja el a regisztrált olvasói számára. A hírlevelek a következők: netLEVÉL, termékMONITOR, Eseményajánló, Kedvezmény Kukkoló

A személyzeti szolgáltatáscsomag keretében a SecuriFocus Kft fejvadászatot, személyzeti tanácsadást és munkaerő közvetítést egyaránt végez min a biztonsági szolgáltatásokat igénybe vevők, mind a biztonságvédelmi cégek, illetve a piac bármely más szereplője számára, hiszen képzett, szakmai alapossággal kiválasztott és leellenőrzött biztonsági szakemberekre minden oldalon szükség van.

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás és Konferencia a páratlan években, ősszel kerül megrendezésre, amelyen a gyártó/importőr/forgalmazó cégek bemutatják kínálatukat a hazai telepítő cégeknek, valamint a végfelhasználóknak.

A SecuriFocus Kft munkatársai

Orosz András
ügyvezető partner
Imre Judit
partner
Kecskés Krisztina
irodavezető
Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Axis Q1808-LE kamera
Olvasta már?
Axis Q1808-LE kamera