Hirdetés
hírdetés

Állások

 • Biztonságtechnikai szerelő / Smartme

  A Smartme Building Technologies Kft. immáron több, mint 10 éve áll Partnerei rendelkezésére gyengeáramú rendszerek tervezésével, kivitelezésével és azok karbantartásával. Cégünk új irányba is nyitott az elmúlt években, az intelligens otthonok felé, így az iroda- és közüzemi épületektől kezdve, az ipari-kereskedelmi épületeken át, a társasházak és magánlakások piacán is jelen vagyunk.

  Cégünk tisztán magyar tulajdonú, újító szemlélettel és családias hangulattal, több mint 20 éve tevékenykedik a szakmában.

  Tapasztalattal rendelkező szerelő munkatársat keresünk a kivitelező és karbantartó csapatunkba.

  Helyszin: Budapest
  Cég: SMARTme Kft

 • Értékesítő / Geovision

  A Geovision Hungária Kft., mint a GeoVision, Milesight, Videosec és más biztonságtechnikai rendszerek és megoldások forgalmazója csapatának bővítéséhez új munkatársat keres. Ha csatlakozol hozzánk, akkor egy dinamikusan fejlődő piacon, világszinten is jól ismert, neves referenciákkal bíró termékkörnek lehetsz a hazai képviselője.

  Az alábbi munkakörben várjuk jelentkezésedet: Értékesítő

  Helyszin: Budapest
  Cég: Geovision Hungária Kft.

 • Vagyonvédelmi diszpécser / MOHAnet

  A MOHAnet cégcsoport tagja, a 20 éves piaci múlttal rendelkező Országos Távfelügyelet Kft. budapesti telephelyére Vagyonvédelmi diszpécser munkatársat keres.

  Helyszin: Budapest
  Cég: MOHAnet Zrt

 • Területi vezető / Őrmester Nyrt

  Az ŐRMESTER NYRT. pályázatot hirdet az alábbi állás betöltésére:
  Területi vezető.

  Helyszin: Budapest / országos
  Cég: Őrmester Nyrt

 • Telepítési csoportvezető / LDSZ

  Riasztók, IP kamerás megfigyelő rendszerek telepítésére biztonságtechnikai vagy villamosmérnök csoportvezető kollégát keres az LDSZ Vagyonvédelmi Kft. Budapest, Újbudai munkahelyre.

  Helyszin: Budapest, XI.
  Cég: LDSZ Kft

 • Műszaki supportos IT rendszergazda / MOHAnet

  A Mohanet Mobilsystems Zrt, a magyarországi M2M szektor meghatározó fejlesztő és szolgáltató vállalata műszaki supportos IT rendszergazda munkatársat keres az általa gyártott távfelügyeleti rendszerek hardverek és szoftverek műszaki támogatásához.

  Helyszin: Budapest
  Cég: MOHAnet Zrt

 • Telepítő / Animative Group

  Az Animative Group telepítő munkatársat keres általános gyengeáramú és AV kivitelezési területre.

  Cégcsoportunk a magyar és nemzetközi piacon is működő, kreatív mérnöki és projektmenedzser csoport. Kiemelt szakmai múlttal rendelkezünk sportkomplexumok technológiai fejlesztésében és kivitelezésében. Munkánk magas minőségi színvonalat jelent színházak színpadgépészeti megoldá-saiban, irodaépületek konferencia technológiájának, informatikai rendszereinek, épületek, társas-házak biztonságtechnológiai eszközeinek megvalósításában, az ezekhez kapcsolódó gépészeti fel-adatok ellátásában.

  Szeretnél valami újat létrehozni, vagy valami meglévőt jobbá tenni? Jól érzed magad akkor is, ha más – más helyszínen, különféle eszközöket szerelhetsz, helyezhetsz üzembe? Gyorsan, rugalma-san tudod kezelni az eltérő helyzeteket, nem okoz gondot, ha néha megváltozik a napod előre ter-vezetthez képest? Akkor a Csapatunkban van a helyed!

  Helyszin: Budapest
  Cég: Animative Group

 • Biztonságtechnikai projektvezető mérnök / C&C Rass

  CÉGINFORMÁCIÓ
  Vállalatunk professzionális integrált biztonságtechnikai és vagyonvédelmi rendszerek tervezésével, telepítésével és karbantartásával foglalkozik több mint 30 éve. Cégünk értékajánlata, egy olyan megbízható munkahely, ahol a projektvezetők rálátást kapnak a teljes ügyfél-menedzsmentre, a folyamatok egészéért felelnek, és saját csapatukat irányítják a terepmunkálatok folyamán. Személyes támogatást nyújtanak az évtizedes tapasztalattal rendelkező vezetőink és kollégáink a munkakezdés után.

  POZÍCIÓ MEGNEVEZÉSE: Biztonságtechnikai projektvezető mérnök

  Helyszin: Budapest
  Cég: C&C Rass

 • Biztonságtechnikai telepítő / CASystem Facility

  CASystem Facility Kft munkatársat keres Biztonságtechnikai telepítő munkakörbe.

  Cégünk informatikai és biztonságtechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével, karbantartásával foglalkozik Magyarországon. Gyengeáramú rendszerek (kamera, beléptető, tűzjelző, riasztó, strukturált hálózat) telepítésében, programozásában, javításában jártas, önállóan dolgozni tudó biztonságtechnikai munkatársat (egyéni vállalkozókat, partnercégeket is) keresünk azonnali kezdéssel.

  Szakirányú végzettséggel rendelkező pályakezdőket is szívesen látunk! Jelentkezni e-mailben, fényképes szakmai önéletrajzzal lehet. További információ: +3630 239 2391

  Helyszin: Budapest
  Cég: CASystem Facility Kft

 • Pénzügyi és kereskedelmi asszisztens / Geovision

  A Geovision Hungária Kft., mint a GeoVision, Videosec, Milesight és más biztonságtechnikai gyártók hazai képviselője csapatának bővítéséhez keres új munkatársat az alábbi pozícióba:
  Pénzügyi és kereskedelmi asszisztens

  Helyszin: Budapest, XI.
  Cég: Geovision Hungária Kft

 • Projektvezető / CASystem Facility

  CASystem Facility Kft keres munkatársat Projektvezető munkakörbe.

  Cégünk informatikai és biztonságtechnikai rendszerek tervezésével, kivitelezésével, karbantartásával foglalkozik Magyarországon.

  Helyszin: Budapest
  Cég: CASystem Facility Kft

 • Biztonságtechnikai szerelő és szervizes / SMARTme

  BIZTONSÁGTECHNIKAI SZERELŐ ÉS SZERVIZES kollégát keresünk a kivitelező és karbantartó csapatunkba.
  A Smartme Building Technologies Kft. immáron több, mint 10 éve áll Partnerei rendelkezésére gyengeáramú rendszerek tervezésével, kivitelezésével és azok karbantartásával. Cégünk új irányba is nyitott az elmúlt években, az intelligens otthonok felé, így az iroda- és közüzemi épületektől kezdve, az ipari-kereskedelmi épületeken át, a társasházak és magánlakások piacán is jelen vagyunk.
  Stabil hátterű, tisztán magyar tulajdonú, folyamatosan fejlődő csapat vagyunk. Értéket teremtünk és közben sosem unatkozunk. Csatlakozz a csapatunkhoz!

  Helyszin: Budapest
  Cég: SMARTme Kft

 • CCTV terméktámogató / Modern Alarm Kft

  Legyél egy sikeres csapat tagja!

  A Modern Alarm Biztonságtechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. munkatársat keres,

  CCTV TERMÉKTÁMOGATÓ munkakörbe.

  Helyszin: Budapest
  Cég: Modern Alarm Kft

 • Projektértékesítő / MASCO Kft.

  Projektértékesítő munkatársat keresünk biztonságtechnika területre.

  Téged keresünk, ha nem riadsz vissza a kihívásoktól, kedveled a sokrétű, színes feladatokat. A Te feladatod lesz projektpartnereink számának folyamatos növelése, és utánkövetésük.
  A biztonságtechnika és kapuautomatizálás folyamatosan fejlődik. Mi naprakészek vagyunk, már csak a vevőknek kell értesülniük a legújabb megoldásokról.
  A MASCO Kft. 1992 óta van jelen a biztonságtechnikai és kapuautomatizálási piacon. Az egyik legnagyobb piaci szereplőként, magyar tulajdonosi háttérrel és magas fokú szervezettséggel garantáljuk a cég stabil és biztonságos működését.

  Helyszin: Budapest
  Cég: MASCO Kft

 • Key Account Manager / Hikvision Hungary

  Hikvision is the world's largest supplier of video surveillance products and solutions. The company specializes in video surveillance technology, as well as designing and manufacturing a full-line of innovative CCTV and video surveillance products. The product line ranges from cameras and DVRs to video management software. Since its inception in 2001, Hikvision has quickly achieved a leading worldwide market position in the security industry. Hikvision possess the world's largest R&D team and state-of-art manufacturing facilities; both allow Hikvision’s customers the benefit of world-class products that are designed with cutting-edge technology.

  Hikvision Hungary Kft is now looking for a Key Account Manager with significant experience in security/surveillance technology.

  Helyszin: Budapest
  Cég: Hikvision Hungary

 • Termékfelelős Hálózati területre / Ramiris Europe Kft

  A Ramiris Europe Kft. dinamikusan fejlődő hálózati üzletágába keres Termékfelelős kollégát.

  Helyszin: Budapest
  Cég: Ramiris

 • Értékesítő biztonságtechnikai területre / Ramiris

  A RAMIRIS EUROPE Kft. Értékesítő munkatársat keres biztonságtechnikai eszközök forgalmazásával foglalkozó üzletágába.

  Helyszin: Budapest
  Cég: Ramiris

 • Sales Representative / SBT Protect

  SBT PRotect Kft is looking for a results-driven Sales Representative to actively seek out and engage customer prospects.

  Helyszin: Budapest
  Cég: SBT Protect

 • Műszaki szaktanácsadó és termékfelelős / Power Biztonságtechnika

  Biztonságtechnikai eszközök nagykereskedelmében piacvezető Power Biztonságtechnikai Kft.
  Műszaki szaktanácsadó és termékfelelős munkatársat keres.

  A Power Biztonságtechnika műszaki csapata olyan munkatársakat keres, akik nyitottak az új technológiákra és az ezek által megvalósítható, modern és innovatív megoldásokra. A betöltésre váró pozíciók lehetőséget kínálnak szakmai fejlődésre egy kreatív és változatos munkakörben.

  Helyszin: Budapest, III.
  Cég: Power Biztonságtechnika

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Ajax: Professzionális biztonsági rendszer
Olvasta már?
Ajax: Professzionális biztonsági rendszer