Hirdetés
hírdetés

Állások

 • Biztonságtechnikai rendszermérnök / RIEL Kft.

  Szeretnél a szakma legjobbjaitól tanulni? Itt a helyed a RIEL-nél, ahol egy dinamikusan fejlődő, elkötelezett, vidám csapat tagja lehetsz. Biztonságtechnikai rendszermérnökként betekintést nyerhetsz a szakma szépségeibe. Elsőként veheted kezedbe és tesztelheted a piacon megjelent termékújdonságokat. Az ország legösszetettebb videó-, riasztó-, beléptető- és felügyeleti rendszereinél részt vehetsz a tervezésben, beüzemelésben és műszaki támogatásban.
  Téged keresünk, ha kitartó vagy, érdekel a biztonságtechnika és szereted gyakorlatban is kipróbálni, amit tanulsz.

  Cégünk:
  A RIEL magyar tulajdonú középvállalatként 30 éve a biztonságtechnikai szektor meghatározó szereplője. Fő tevékenységként világvezető gyártók biztonságtechnikai rendszereinek forgalmazásával foglalkozunk, emellett kiemelkedő műszaki terméktámogatást és profi márkafüggetlen szervizszolgáltatást kínálunk partnereinknek.
  Az Árpád híd metrómegállótól néhány percre található irodaházunkban korszerű munkakörülmények között végezheted a munkád.

  Helyszin: Budapest
  Cég: Riel Kft

 • Riasztó szerelő - tanulmányi szerződéssel / Prosec

  Piacvezető, stabil háttérrel rendelkező, prémium szolgáltatásokat nyújtó budai távfelügyeleti és vagyonvédelmi vállalkozás műszaki csapatának bővítése céljából keres megbízható, munkájára igényes pályakezdő munkatársakat
  Riasztó szerelő - tanulmányi szerződéssel munkakörbe riasztó és videó megfigyelő rendszerek karbantartására, hiba javítására.

  Helyszin: Budapest
  Cég: Prosec Kft

 • Biztonságtechnikai projektmenedzser / Őrmester Nyrt.

  Az Őrmester Nyrt. pályázatot ír ki az alábbi állás betöltésére:
  Biztonságtechnikai projektmenedzser

  Helyszin: Budapest
  Cég: Őrmester Nyrt.

 • Projekt értékesítő

  Budapest IV. kerületében található, intelligens biztonságtechnikai szoftvereket forgalmazó cég keres új munkatársat Projekt értékesítő munkakörben.

  Helyszin: Budapest IV.
  Cég: Informatikai és biztonságtechnikai vállalat

 • Projektvezető mérnök / Smartme

  A Smartme Building Technologies Kft. immáron több, mint 10 éve áll Partnerei rendelkezésére gyengeáramú rendszerek tervezésével, kivitelezésével és azok karbantartásával. Cégünk új irányba is nyitott az elmúlt években, az intelligens otthonok felé, így az iroda- és közüzemi épületektől kezdve, az ipari-kereskedelmi épületeken át, a társasházak és magánlakások piacán is jelen vagyunk. Cégünkbe új projektvezető mérnököt keresünk. Stabil hátterű, tisztán magyar tulajdonú, folyamatosan fejlődő csapat vagyunk. Értéket teremtünk és közben sosem unatkozunk. Csatlakozz a csapatunkhoz!

  Helyszin: Budapest, XI.
  Cég: Smartme Building Technologies Kft.

 • Műszaki HELPDESK / TANÁCSADÓ - MASCO Kft

  Magyarország egyik legnagyobb biztonságtechnikai és kapuautomatizálási nagykereskedelemmel és kiskereskedelemmel foglalkozó, 28 éve működő, folyamatosan fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú cége vagyunk. Műszaki osztályunkra keresünk
  műszaki HELPDESK / műszaki TANÁCSADÓ munkatársat!

  Helyszin: Budapest
  Cég: MASCO Kft

 • Előkészítő mérnök

  Budapesti rendszerintegrátor vállalat, mely gyengeáramú rendszerek tervezésével, kivitelezésével és karbantartásával foglalkozik, az alábbi munkakörbe keres új munkatársat: Előkészítő mérnök

  Helyszin: Budapest
  Cég: Budapesti biztonságtechnikai vállalat

 • Gyengeáramú projektmenedzser

  Több mint két évtizedes múltú, a magyar piacon meghatározó gyengeáramú rendszerintegrátor vállalat a további bővülés érdekében projektmenedzsert keres.

  Helyszin: Budapest
  Cég: Budapesti rendszerintegrátor vállalat

 • Bolti eladó / TRIÓDA Zrt

  A Trióda Biztonságtechnika Zrt. munkatársat keres bolti eladó munkakörbe, Bp. III. kerületi üzletébe.

  Helyszin: Budapest, III.
  Cég: Trióda Zrt

 • Ügyfélkapcsolati és projektmenedzser / rendszerintegrátor vállalat

  Magas minőségű biztonságtechnikai és tűzvédelmi rendszerek telepítésével és karbantartásával foglalkozó budapesti vállalat csapata bővítése érdekében Ügyfélkapcsolati és projektmenedzser kollégát keres.

  Helyszin: Budapest
  Cég: Budapesti rendszerintegrátor vállalat

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 515-3500
Email: info@securifocus.com
Uniview testhőmérséklet mérő állomás
Olvasta már?
Uniview testhőmérséklet mérő állomás