Céginformáció | Munkatársak

Orosz András

A Külkereskedelmi Főiskola elvégzése után, az 1987/88-ban Münchenben a UPS-nél végzett szakmai gyakorlatot követően 1989-től Budapesten a DHL-nél, majd a TNT-nél dolgozik mint üzletkötő, forgalmi igazgató és fejlesztési igazgató.

1991-ben Ausztráliában a melbourn-i Swinburne University of Technology business administration szakán posztgraduális képesítést szerez.

1992-ben az amerikai Sensormatic magyar leányvállalatát, majd 1995-től a kelet-európai regionális operációját indítja el és vezeti. 2001-re a 14 országra kiterjedő régió évi 25 millió USD forgalmat realizál. (A Sensormatic ebben az időszakban az 1996-os Atlantai és a 2002-es Salt Lake City-i Olimpiai Játékok hivatalos biztonságtechnikai szállítója.)

2002/2003-ban a brit Securicor magyar leányvállalatának, a Securicor Hungary-nak a vezérigazgatója. (A cég tevékenységi köre: pénzszállítás, pénzfeldolgozás, élőerős védelem, távfelügyelet-kivonuló szolgálat, biztonsági irattárolás és biztonsági takarítás.)

2003-ben indítja el a SecuriFocus Kft-t, amelyben a cégvezetés mellett a folyamatos szolgáltatás-fejlesztésért és az értékesítésért felel.

2012-ben a Miskolci Egyetem jogi karán mediátori diplomát szerez.

Angolul és németül beszél.

Szakmai karrierjét megelőzően Szentesen ill. Hódmezővásárhelyen vízilabdázott. A Szentes Senior csapatával az 1992. évi Indianapolis-i Senior Világjátékon ezüstérmet szerez.

Imre Judit

A Külkereskedelmi Főiskolán 1990-ben szerzett diplomát követően az Interreklám Kft-nél kiállításszervezőként kezdett dolgozni.

1993-ban Ausztráliában a melbourn-i Swinburne University of Technology business administration szakán posztgraduális képesítést szerez.

1994-től a Reuters Magyarország Kft. ügyfélszolgálatát vezeti, majd 1996-tól 2003-ig a marketingtevékenységét irányítja.

2011-ben a Corvinus Egyetemen posztgraduális HR diplomát szerez.

A SecuriFocus-ban a kiállítás szervezésért valamint a személyzeti tanácsadási területért felel.

Angolul és németül beszél.

Szakmai karrierjét megelőzően a Statisztikában asztaliteniszezett.

Kecskés Krisztina

Az érettségit követően titkárnőként, majd irodavezetőként kezdett dolgozni és emellett számítástechnikai és webdisegner ismereteket szerez.

2007-től marketing cégeknél grafikusként tevékenykedett, melynek keretében kiadvány szerkesztéssel, tördeléssel, arculat – és logótervezéssel, weblap- webshop karbantartással, törzsvásárlói programok, akciók, oktatások szervezésével foglalkozott.

2017-től dolgozik a SecuriFocus-nál, ahol a html szerkesztésért, tartalom feltöltésért és a grafikai kivitelezésért felel.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A Hanwha Vision bemutatja a mesterséges intelligenciával felszerelt, nagy sebességű kamerát
Olvasta már?
A Hanwha Vision bemutatja a mesterséges intelligenciával felszerelt, nagy sebességű kamerát