SecuriFocus termékMONITOR 2020/3.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma tűzvédelmi eszközökkel foglalkozik.
Ezúttal négy terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
Bosch vezeték nélküli tűzjelzők
Inim címezhető audiovizuális jelzőberendezések
FIGHTER moduláris oltóközpont család
Új címezhető hang és hang- fényjelzők a FireClass kínálatában

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

Product 1
Bosch
vezeték nélküli tűzjelzők
Product 2
Inim címezhető audiovizuális jelzőberendezések
Product 3
FIGHTER moduláris oltóközpont család
Product 4
Új címezhető hang és hang- fényjelzők a FireClass kínálatábanBosch vezeték nélküli tűzjelzők
Forgalmazó: Bosch Biztonsági és Védelmi Rendszerek >>

Gyártó: Bosch Security and Safety Systems >>

A vezeték nélküli érzékelők legújabb generációjával a Bosch Building Technologies minden eddiginél rugalmasabb tűzvédelmi megoldásokat kínál. A kábelezés megszűnésével műemlék jellegű átalakításához és bővítéséhez is egyedülálló lehetőséget teremt, átmeneti telepítésekhez pedig a rugalmasság egy új szintjét hozza el. A két frekvenciasáv és a rendkívül megbízható hálózatos technológia (mesh technology) kombinációjának köszönhetően az új vezeték nélküli tűzjelző rendszer maximális védelmet nyújt a tűzesetekkel szemben.

Bővebben >>


Inim címezhető audiovizuális jelzőberendezések
Forgalmazó: Riarex Kft >>

Gyártó: INIM Electronics s.r.l. >>

2020. január 22-én lépett hatályba az új Országos Tűzvédelmi Szabályzat módosítása. Ezen 54/2014. (XII. 5.) BM rendet 162. § (4) bekezdésében leírtak segíthetik a tervezőket és kivitelezőket a címezhető, izolátoros audiovizuális jelzőberendezések költséghatékony alkalmazásában.
A Riarex Kft. ezen lehetőségek figyelembevételével bemutatja az INIM címezhető hangjelzőit és hang/fényjelzőit, melyek megfelelnek az EN54-3, EN54-23 és EN54-17 harmonizált szabványok előírásainak.Bővebben >>


FIGHTER moduláris oltóközpont család
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: Paradox Security Systems Ltd >>

Szeptemberben beszámoltunk róla, hogy elérhetővé vált palettánkon a profi aeroszolos oltórendszer, az európai fejlesztésű és gyártású FirePro.
Ez a rendkívül hatékony oltóberendezés egy megfelelő tudású oltóközponttal karöltve válik tökéletes védelmet biztosító rendszerré.
Ezt kínálja a szintén európai fejlesztésű és gyártású FIGHTER központcsalád, mely a görög Paradox Hellas S.A. saját fejlesztése.Bővebben >>


Új címezhető hang és hang- fényjelzők a FireClass kínálatában
Forgalmazó: DSC Hungária Kft >>

Gyártó: FireClass >>

Tűz esetén mindig az életmentés a legfontosabb feladat. Az épületben tartózkodókat a lehető legkorábban kell riasztani, hogy elhagyhassák vagy evakuálhassák a helyiségeket. A Johnson Controls szakemberei ezért független kutatásokat végeztek a fénymintákról és azok hatásáról az emberi reakciók kiváltására, hogy fejlesszék az új sorozatú eszközök kialakítását és funkcionalitását.
A kínálatban már elérhető a hangjelzők, vizuális riasztóberendezések (VAD) és vizuális jelzőkészülékek (VID) új innovatív sorozata, melyek elősegítik a tűzjelző rendszerek teljesítményének javítását, és biztosítják, hogy valódi tűzesetnél gyorsabban megtörténjen a helyzetfelismerés és megkezdődhessen a kiürítés.Bővebben >>KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetik, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus termékMONITOR hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2020