SecuriFocus termékMONITOR 2020/4.

Tisztelt ^cim!

A SecuriFocus termékMONITOR sorozat mai száma Elektromos Kerítésvédelmi Rendszerekkel foglalkozik.
Ezúttal három terméket ismerhetnek meg.

Tartalomjegyzék:
Optex SL-200QDP(C) infrasorompó
Sieza PERIDECT+ kerítésvédelem
DEA Security - Sisma CA és Sisma CP

A korábbi termékMONITOR hírlevelekben megjelent termékek anyaga megtekinthető a SecuriFocus portál eKIRAKAT menüpontjában.

1
Optex SL-200QDP(C) infrasorompó
2
Sieza PERIDECT+ kerítésvédelem
Product 3
DEA Security - Sisma CA és Sisma CP


Optex SL-200QDP(C) infrasorompó
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: Optex >>

A behatolásvédelem számára az egyik legnagyobb kihívást a kültéri védelem jelenti, mivel itt sokkal több zavaró tényezővel kell számolni, mint beltéri környezet esetén. Elsődleges szempont a behatolás nagy biztonsággal történő érzékelése, emellett pedig elvárás, hogy a téves riasztások számát minimálisra csökkentsük. Egy jól működő kültéri védelemmel sokkal korábban értesülünk a nem kívánatos behatolókról, sokkal hamarabb kapunk riasztást és indulhat az intézkedés, mint ha csak beltéri védelmünk van.

Bővebben >>


Sieza PERIDECT+ kerítésvédelem
Kerítésvédelem, pontosan ott!
Forgalmazó: Riarex Kft. >>

Gyártó: SIEZA s.r.o. >>

Innovatív kialakításával, jelenleg a legmodernebb megoldást a csehországi Sieza gyár PERIDECT+ nevű kerítésvédelmi rendszere nyújtja. A PERIDECT+ kerítésvédelmi rendszer moduláris és egyszerű kiépíthetőségével kifejezetten nagy területek, telephelyek kerítésvonali behatolás jelzésére lett kifejlesztve. A rendszer telepíthető minden hagyományos kerítéstípusra (pl.: drótfonatos, hegesztett tekercses, hegesztett paneles, felső kerítés bővítmények) és egyéb kerítésekre is (fém lamellás, fém paneles, kovácsoltvas) egyaránt.

Bővebben >>


DEA Security - Sisma CA és Sisma CP
Forgalmazó: Perimax Biztonságtechnikai Kft. >>

Gyártó: DEA SECURITY S.r.l. >>

A DEA Security S.r.l. egy olasz kültéri védelmi behatolásjelző rendszereket gyártó és fejlesztő cég. Termékeik nemzetközi szinten elterjedtek az ipari telepek, kikötők, repterek, hadászati létesítmények, illetve a magánházak, műemlék jellegű épületek védelménél. Kínálatukban található földbe rejthető lépésérzékelő, bebetonozható lépésérzékelő, dróthálóra szerelhető pontszerű rezgés érzékelő és oszlopra szerelhető pontszerű rezgés érzékelő.

Bővebben >>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetõség

SecuriFocus Kft
1511 Budapest
Pf. 140
Tel: (30) 515 3500
Fax: (1) 7877 533
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt levelet a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben netLEVÉL hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!


A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.

Copyright 2020 SecuriFocus Kft. Minden jog fenntartva!