SecuriFocus.com
A biztonsági szakma kezdőlapja
Prémium Partner

Perimax Biztonságtechnikai Kft.

1192 Budapest, Nádasdy u. 2.
(1) 282 9940
Honlap: www.perimax.hu
E-mail: pm@perimax.hu

Cégbemutatkozás

Cégünk a magyarországi biztonságtechnikai piac területeiről főként a kültéri védelemre fókuszál. Kínálatunkban megtalálhatóak az olasz DEA Security lépésérzékelő és kerítésvédelmi rendszerei, a dél-afrikai NEMTEK elektromos kerítés rendszerei, az olasz CARDIN kapumozgatói, sorompói és egyéb kiegészítői, az olasz DUEVI speciális infrasorompói és kültéri mozgásérzékelői, valamint a már régóta ismert PREDIX mikrohullámú sorompó és QUADROSENSE kerítésvédelmi rendszer.

A kültéri védelem egy sokak által elkerült, ismeretlen terület, mely problémán oktatásokkal, az irodánkban valós körülmények közt működés közben megtekinthető eszközökkel, valamint helyszíni felmérési és telepítési támogatással szeretnénk segíteni partnereinkek. Az eddigiek mellett üzletünkben természetesen megtalálhatóak az országban általánosan forgalmazott behatolásjelző és videotechnikai rendszerek, valamint az ezekhez szükséges kiegészítők nagy választéka.
>> Tovább a cég honlapjára

Hírlevél

Ha érdeklik a legfrissebb újdonságok, iratkozzon fel díjmentes hírlevelünkre!

Ha hibás adatot lát a cégadatlapon, kérjük jelezze!

Üzletkötő - értékesítő / MASCO Kft

Magyarország egyik legnagyobb biztonságtechnikai és kapuautomatikai nagykereskedelemmel és kiskereskedelemmel foglalkozó, 28 éve működő, folyamatosan fejlődő, 100%-ban magyar tulajdonú cége vagyunk. Munkatársat keresünk ÜZLETKÖTŐ-ÉRTÉKESÍTŐ pozícióba.