Cardin ELDOM sorompó akár 8m-ig


Cardin ELDOM sorompó akár 8m-ig
Forgalmazó: Zmax Biztonságtechnikai Kft.
Gyártó: Cardin Elettronica SpA.


Az ELDOM sorompók kiviteltől függően akár 8m széles átjáró forgalomszabályzására is alkalmazhatóak. A sorompó nagy terhelhetőségű, a 3m-es kivitel maximum napi 12.960 nyitás-zárás ciklus- , de a 8m-es kivitel is napi 3240 ciklus elvégzésére alkalmas. Külön tartozékként a sorompókarokhoz LED megvilágítás rendelhető, melynek villogása az épp aktuális manővernek megfelelően változik. Szöveges LCD kijelzővel ellátott vezérlő elektronikája könnyen és pontosan beállítható.

Az ELDOM S sorompó 3, 4 és 5m, az ELDOM L sorompó pedig 6, 7 és 8m-es változatban elérhető.
Nyitási ideje a hossztól függően 3-12mp.
A beépített vezérlőegység, NiMH akkumulátorral és töltővel egy vízmentes házban helyezkedik el a sorompó belsejében. Az integrált vezérlő enkóder segítségével működik, képes az akadályok felismerésére, rendelkezik lágy indítás és megállás, automatikus pozícionálás és önprogramozás funkciókkal. A vezérlő 128 x 128 pixel grafikus, háttérvilágított LCD kijelzővel rendelkezik. A menüből kiolvasható az elvégzett manőverek száma, gyorsan beállíthatóak a rendszerparaméterek, beleértve a szekvenciális gomb üzemmódot, automatikus visszazárást, figyelmeztető lámpa elővillogását és a lassítási időt mind nyitó, mind záró irányban. A vezérlő a beépített valós idejű órának köszönhetően lehetővé teszi 10 esemény beállítását (a kijelzőn láthatók), és ezek az események lehetővé teszik, hogy a sorompó nyitását és bezárását különféle módon vezérelje a nap folyamán, hetente 3 sávon belül (hétfőtől péntekig, szombat- vasárnap, hétfőtől vasárnapig); az események engedélyezhetők vagy letilthatók (pl a ünnepi időszakok) a menüből, vagy egy rádiócsatorna segítségével.

A Cardin MODCA modulokkal kábelen összekötve szinkronizálható két egymással szemben telepített sorompó működése.
Kompatibilis az INTPRG-3G / WF rendszerrel, amely lehetővé teszi a rendszerparaméterek figyelését és programozását interneten keresztül. A rugós kiegyenlítésű kettős áttételű hajtómű egy robusztus acélvázba van szerelve.

A sorompó speciális alumínium karral rendelkezik, gumi ütésgátló védő élekkel, és 3, 4, 5, 6, 7, vagy 8mes méretekben szállítható. Parkolóházakban vagy más fedett helyeken történő alkalmazáshoz csuklós alumínium sorompókar is kapható. A csuklós kar két részből áll, teljes hossza 3m.

Opcionálisan rendelhető teljes szélességű LED-es karvillogó és lelógó szakáll is.
Tagek: kaputechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról
Olvasta már?
A továbbfejlesztett napelemes kameraállomásról