Mach Power videotechnikai eszközök

Azoknak, akiknek elegük van az árharcból

Mach Power videotechnikai eszközök
A Perimax Biztonságtechnikai Kft. egy új értékesítési formában próbálja segíteni azokat a telepítőket, akiknek mindennapos problémát okoz az ismert videotechnikai márkák piacán tapasztalható folyamatos árverseny.

A számtalan weboldalon publikált alacsony árakat sok esetben a végfelhasználók pillanatok alatt elérik, így a felmérésre, a kiadott árajánlatra fordított idő, energia kárba vész.

A Mach Power termékeket raktárról, 2 éves azonnali cseregaranciával kínálja a cég, garantálva, hogy e-kereskedelemben sehol nem található meg hazánkban egyetlen Mach Power professzionális videotechnikai eszköz sem. A több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkező olaszországi Mach Power Nápolyban közel 3 millió Euro-nyi raktárkészletet biztosít, támogatva a hazai értékesítést is. A Mach Power eszközökről kizárólag szűk körben, szakemberek számára nyújt tájékoztatást a hazai forgalmazó egy zárt Facebook csoportban, melyet a www.machpower.hu oldalon keresztül érhetnek el az érdeklődők. Facebook fiókkal nem rendelkező ügyfelek a pm@perimax.hu email címen kérhetnek telepítői árlistát. A Mach Power eszközök szabadáras termékek, a Perimax Kft. még csak javaslatot sem tesz a továbbértékesítési árakkal kapcsolatban.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák
Olvasta már?
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák