Földbe rejtett és betonozható lépésérzékelők


Földbe rejtett és betonozható lépésérzékelők
Forgalmazó: Zmax Biztonságtechnikai Kft.
Gyártó: DEA SECURITY S.r.l.


A DEA Security S.r.l. egy olasz kültéri védelmi behatolásjelző rendszereket gyártó és fejlesztő cég. Termékeik nemzetközi szinten elterjedtek az ipari telepek, kikötők, repterek, hadászati létesítmények, illetve a magánházak, műemlék jellegű épületek védelménél. Kínálatukban található földbe rejthető lépésérzékelő, bebetonozható lépésérzékelő, dróthálóra szerelhető pontszerű rezgés érzékelő és oszlopra szerelhető pontszerű rezgés érzékelő.

A SISMA CP és SISMA CA rendszerek maximális diszkréció mellett biztosítanak pontos és megbízható érzékelést, miközben a behatolónak semmi információja nincs a védett vonalon történő áthaladásról. Nincsenek a rendszernek látható jelei, rejtettségének köszönhetően nem lokalizálható, ezáltal az ismeretlen helyen lévő védelmi vonal kijátszására nincs esély.

A SISMA CP 50 egy földbe ásott lépésérzékelő rendszer, amely speciális szeizmikus érzékelőket alkalmaz ezáltal teljesen láthatatlan és feltűnés mentes érzékelő sávot hoz létre a védett terület körül. A rendszer észleli a szeizmikus hullámokat, amelyeket egy személy mozgása generál, így azelőtt észleli az áthaladást, hogy a betolakodó bejutott volna a védett területre. A rendszer telepíthető beton alap nélküli területekre például murva, gyep, aszfalt, térkő és köves út. A parkosítás elvégzése vagy helyreállítása után a telepített rendszernek semmilyen látható része nincs, a védelmi vonal a behatoló számára ismeretlen helyen van.

A SISMA CA egy betonozható lépésérzékelő rendszer, amely különleges érzékelőket alkalmaz a védett területen járó vagy álló személyek érzékelésére. Mivel az érzékelő a betonban van ezáltal láthatatlan és nem szabotálható. Kitűnően alkalmas például bejáratok, járdák, kocsibeállók védelmére. A láthatatlanságának köszönhetően a rendszer nem rontja a védendő hely látványképét, ezáltal kitűnően alkalmas múzeumok, művészeti galériák, tárlatok, de akár magánterületek védelmére is. A betonozás után járólap vagy térkő burkolattal is ellátható, így teljes mértékben illeszkedik a környezetbe, a védelmi vonal a behatoló számára ismeretlen helyen van.

A rendszerek működését nem befolyásolják az időjárási viszonyok és a kisebb testű állatok. A riasztási zónák, amelyek hossza akár 50 méter is lehet, biztosítják a behatolás egyszerű, gyors és pontos jelzését riasztási kimenetekkel, vagy a hozzá kapcsolható, videó integrációval is rendelkező térkép alapú felügyeleti szoftver segítségével.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
RISCO ( Rokonet ) hírek az LDSZ Kft-től
Olvasta már?
RISCO ( Rokonet ) hírek az LDSZ Kft-től