Sany Safe L és Sany Safe XL automatikus fertőtlenítő rendszer


Sany Safe L és Sany Safe XL automatikus fertőtlenítő rendszer
Forgalmazó: Perimax Biztonságtechnikai Kft
Gyártó: AVS Electronics S.p.A


A Sany Safe automatikus fertőtlenítő rendszerek gőzöléses eljárással nem csak a helyiségek légterét, de minden tárgyat és felületet fertőtlenítenek. A levegőben porlasztott speciális, nem mérgező formula képes elpusztítani a vírusokat, baktériumokat és penészgombákat, behatolva azokra a helyekre is, amelyeket hagyományos takarítás során nehezen lehet elérni. A fertőtlenítés gyakorisága applikáción keresztül beállítható, akár 8 hónapig tartó automatikus fertőtlenítést biztosítva.

A forró párologtatás és permetezés egy olyan fertőtlenítési eljárás, melynek során a helyiség levegőjében terjedő mikrorészecskék képesek minden tárgyat, felületet – beleértve a legkisebb réseket is – elérni és ott kifejtve hatásukat elpusztítani az összes baktériumot, vírust, gombát és penészgombát is. A készülék a 230V-os hálózati feszültséghez csatlakoztatva azonnal üzemkész, a beépített kommunikációs rendszer (a SIM kártyát 2 éves adatforgalommal együtt tartalmazza az eszköz) és az okostelefonra fejlesztett applikáció segítségével bármikor, bárhonnan felügyelni tudjuk a Sany Safe berendezést. Távoli eléréssel változtathatunk a fertőtlenítés gyakoriságán és intenzitásán, ugyanakkor az eddig elvégzett és a még hátralévő fertőtlenítések számát is nyomon követhetjük. A speciális fertőtlenítő folyadék egy külső tartályban kapható, azt gyorsan és egyszerűen lehet a Sany Safe-hez csatlakoztatni. 5,10 és 25 literes kiszerelésben kínálja a gyártó, igazodva a felhasználás helyszínéhez és az alkalmazás sűrűségéhez. A teljesen önállóan működő rendszer heti egyszeri teljes fertőtlenítő programmal (100 m2) akár 8 hónapon keresztül is működni képes 25 liter folyadékkal. Azokban az időszakokban, amikor nincs szükség aktív működésre a Sany Safe „standby” üzemmódba helyezi magát, mellyel jelentős energiamegtakarítást biztosít. A speciális permet nem mérgező, a környezetre ártalmatlan és a helyiség levegőjének kellemes frissességet biztosít. Mindezektől függetlenül szellőztetése használat után javasolt.

A Sany Safe kiválóan alkalmazható kereskedelmi egységek, edzőtermek, fogorvosi rendelők, oktatási intézmények fertőtlenítésére. A felhasznált anyagok toxikológiai vizsgálatát az Universitá degli Studi di Torino Kémiai tanszéke végezte, azok biztonságos felhasználásáról szóló értékelést a forgalmazó biztosítani tudja, ahogyan az olasz Biochemical Service S.N.C. által végzett teszteket is. A Sany Safe speciális párologtató folyadék 7%-os oldott alkoholt, desztillált vizet és 6%-os hidrogén peroxidot tartalmaz.


Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől
Olvasta már?
Vadonatúj Axis Q1808-LE kamera az Aspectistől