Nemtek elektromos kerítés rendszer


Nemtek elektromos kerítés rendszer
Forgalmazó: Zmax Biztonságtechnikai Kft.
Gyártó: Nemtek Ltd.


A Nemtek az egyik piacvezető az elektromos kerítések gyártói között. A dél-afrikai cég termékei 2004 óta vannak jelen a magyar biztonságtechnikai piacon, a Zmax azóta foglalkozik egyéb kültéri védelmi termékein kívül az eszközök kereskedelmével. Az egyszerű felépítésű, gyorsan és könnyen telepíthető elektromos kerítések aktív védelmet biztosítanak, de a behatoló elrettentését is rendkívül jól szolgálják.

A rendszer jellemzően a kerítés belső oldalára szerelt (az oszlopokhoz csavarozott vagy pántolt) 20x20mm-es, 17 izolátorral ellátott, 2,5 méter magas pálcákból áll, melyekre a Nemtek speciális alumínium sodrony huzaljai kerülnek. Az így alkotott „hurkokat” látja el elektromos impulzusokkal az energiaadó, amely az európai szabványok szerint maximum 5J energia leadására képes.

Az egyik legnépszerűbb energiaadó a Druid 25LCD típusjelzésű készülék, amely a Nemtek által fejlesztett Adaptive Power Technology-t (APT) alkalmazza. Ez az egyedülálló technológia lehetővé teszi, hogy a rendszer felismerje és alkalmazza azt a megfelelő mértékű energiát, amellyel a telepített kerítés képes optimálisan működni anélkül, hogy bárhol áthúzás, ív jelenne meg, elkerülve a felesleges és nem kívánt energiapazarlást. Ez a technológia ugyanakkor maximálja az elektromos kerítés erejét, miközben minimalizálja a téves riasztásokat. Az energiaadók közötti szinkronizálás hagyományos hálózati kábelezéssel vagy a Druid szinkronizáló modulokkal lehetséges. Az LCD kijelző segítségével minden, a rendszer állapotára jellemző információ kiolvasható.

Jellemzői:
 • Két 2,4 Joule-os, függetlenül felügyelt zóna
 • Robosztus és flexibilis kialakítás, ideális kereskedelmi, ipari vagy akár magas biztonsági kockázatú      objektumok védelmére is
 • Mindkét zóna beállításait külön el lehet végezni
 • Meglévő riasztóközponthoz is csatlakoztatható, mivel az elektromos impulzusok mellett a behatolási      kísérletek riasztást generálnak
 • Négy zóna könnyedén létrehozható két Druid 25LCD energiaadó összekapcsolásával, illetve a négy zónás      LCD kezelő használatával
 • Villám és túlfeszültségvédelemmel ellátott
 • Intelligens energiatakarékosság az akkumulátor védelmében (az energiaadó burkolatában egy darab 7Ah-s      akkumulátor helyezhető el)
 • Beépített kapukontaktus figyelés
 • Opcionális kezelő (maximum 2db)
 • Relé bővítő modul, amely az energiaadó további funkció-kimeneteit képes bővíteni
 • Sétáló teszt funkció
 • Az LCD kijelző háttérfénye a rendszer állapotától függően változik

  Hirdetés
  hírdetés
  SecuriFocus

  A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
  www.securifocus.com

  SecuriForum

  A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
  www.securiforum.com

  Elérhetőség

  SecuriFocus Kft.
  1118 Budapest
  Nagyszeben u. 24/A
  Tel: (30) 942-2789
  Email: info@securifocus.com
  Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra
  Olvasta már?
  Felhívás őrzés-védelmi alvállalkozói pályázatra