Nemtek elektromos kerítések és Cardin sorompók


Nemtek elektromos kerítések és Cardin sorompók
A Zmax a hagyományos biztonságtechnikai termékkínálata mellett két területre – a kültéri védelmi rendszerek és az ipari sorompók forgalmazására – fókuszál.

A Cardin sorompóit nagyon sokan ismerhetik, hiszen évtizedek óta a magyar piac kedvelt termékei. Megbízhatóságuk és strapabíró működésük mellett a Zmax professzionális szakszervize teszi még vonzóbbá alkalmazásukat. A legkisebb alkatrész cseréjét, de akár a 20 – 30 éves sorompók teljes mechanikai felújítását is el tudja végezni a cég, hiszen a gyártó hivatalos hazai márkaszervizeként működik, minden garanciális és garanciaidőn túli javítást budapesti telephelyén végez.

A SecuriForum kiállításon a Cardin teljes sorompó kínálata megtekinthető majd a hagyományos modellektől egészen a legújabb fejlesztésű, szünetmentes és innovatív funkciókkal rendelkező eszközökig

A Nemtek elektromos kerítések regionális forgalmazása mellett a Zmax saját fejlesztésű és gyártású kerítésvédelmi rendszereket, valamint kétpozíciós mikrohullámú érzékelőket is kínál. Az elmúlt években szerzett nemzetközi és belföldi tapasztalatokkal, műszaki segítségnyújtással, nagy raktárkészlettel és szakszervizzel várja a kültéri védelem iránt érdeklődő ügyfeleit a cég.

A SecuriFoum kiállításon a Nemtek elektromos kerítések mellett a gyártó egyéb termékei is megtalálhatók majd, de a jól ismert QuadroSense kerítésvédelmi rendszer, valamint a Predix mikrohullámú érzékelőcsalád is.

Ahogyan 1999 óta mindig, úgy a mostani rendezvényen is szeretettel várja önöket
Szilágyi Zoltán és Magyar Balázs

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az iPhone, mint céges belépőkártya
Olvasta már?
Az iPhone, mint céges belépőkártya