Cardin akkumulátoros tolókapu motor


Cardin akkumulátoros tolókapu motor
Forgalmazó: Zmax Biztonságtechnikai Kft.
Gyártó: Cardin Elettronica SpA.


Az SL524 tolókapu motor a beépített akkumulátoros készlet segítségével áramszünet esetén is képes a kapu mozgatására. Szöveges LCD kijelzővel ellátott vezérlő elektronikája könnyen és pontosan beállítható. Az 500kg kapusúlyig alkalmazható motor mindössze 116mm mélységével az egyik leg keskenyebb kivitelű a piacon. Beépített rádióvevője alkalmas az S449 vagy az S504 sorozatú távvezérlők fogadására is.

Elérhető 800kg, 1500kg és 3000kg kapusúlyig terhelhető változatban is. A motorok alkalmasak mind lakossági, mind ipari használatra. A Cardin MODCA modulokkal kábelen összekötve szinkronizálható két egymással szemben telepített tolókapu motor működése.

A 24V-os, enkoderrel ellátott meghajtó motorok pontosan vezérelhetőek, az elektronika képes az akadályok felismerésére, rendelkezik lágy indítás és megállás, automatikus pozícionálás és önprogramozás funkciókkal. A vezérlő háttérvilágított LCD kijelzővel rendelkezik. A menüből kiolvasható az elvégzett manőverek száma, gyorsan beállíthatóak a rendszerparaméterek, beleértve a szekvenciális gomb üzemmódot, automatikus visszazárást, figyelmeztető lámpa elővillogását és a lassítási időt mind nyitó, mind záró irányban. Az 500kg terhelhetőségű motor kivételével a vezérlő a beépített valós idejű órának köszönhetően lehetővé teszi 10 esemény beállítását (a kijelzőn láthatók), és ezek az események lehetővé teszik, hogy a sorompó nyitását és bezárását különféle módon vezérelje a nap folyamán, hetente 3 sávon belül (hétfőtől péntekig, szombat- vasárnap, hétfőtől vasárnapig); az események engedélyezhetők vagy letilthatók (pl a ünnepi időszakok) a menüből, vagy egy rádiócsatorna segítségével.

Kompatibilis az INTPRG-3G / WF rendszerrel, amely lehetővé teszi a rendszerparaméterek figyelését és programozását interneten keresztül.
Tagek: kaputechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve
Olvasta már?
QuadroSense – a Zmax védjegyoltalommal ellátott márkaneve