QuadroSense FlexiZone

Változtatható zónakiosztású kerítésvédelem beépített videoanalitikával

QuadroSense FlexiZone
A QuadroSense kerítésvédelmi rendszer több, mint tíz éve van jelen a hazai és a nemzetközi piacokon.

A termék igen népszerű Brazíliában is ahol olyan területek védelmét látja el, mint az Amazon online kereskedelmi óriáscég disztribúciós központja, a Monsanto (Bayer AG) és az UPL Sementes mezőgazdasági vállalatok kiemelt kockázatú létesítményei, a sao paulo-i vízművek stratégiai vízkészletei, a BemBrasil Alimentos, a világ egyik legnagyobb sültburgonya előállító cégének brazíliai központja, az AEL Sistemas, a fejlett katonai és űrtechnológiai rendszerek logisztikai támogatását végző cég központja, a BASF, a több, mint 110.000 alkalmazottat foglalkoztató vegyipari vállalat kiemelt kockázatú létesítményei, a KINROSS, Brazília egyik legnagyobb aranykitermelőjének és feldolgozójának objektumai vagy a Souza Cruz, Brazília piacvezető (a piac több, mint 60%-át uraló) dohánytermelőjének és feldolgozójának logisztikai telephelyei. Minden projekt más és más. Eltérő igények jelentkeznek mind a zónakiosztások, a kiegészítő kamerarendszerekkel történő integráció vagy csak együttműködés tekintetében is. Sok esetben a QuadroSense egy bonyolult, nagy felügyeleti rendszer része már, amely rengeteg funkciót és ellenőrzési lehetőséget kínál. Éppen ezért az elmúlt években a Zmax is olyan fejlesztési irányokat célzott meg, amelyek innovatív, flexibilis, ugyanakkor komplex megoldásokat kínálnak a kültéri védelmi rendszert tervezők, telepítők számára.

A QuadroSense FlexiZone az első ilyen, új generációs termék. A jelfeldolgozó központhoz ugyanazt a TB érzékelőkábelt csatlakoztathatjuk, amely a hagyományos QuadroSense-nél is alkalmazott. A központ három, egyenként maximum 300 méter hosszú zónát képes kezelni, de ezeket a zónákat egy MiniQS modul segítségével további szakaszokra oszthatjuk. Az így kialakított szakaszok hossza tetszőleges lehet (150 méternél hosszabb zónánál 10 méteres, 150 méternél rövidebb zónák esetében pedig akár 3 méteres szakaszok hozhatók létre). A szakaszokat felosztó MiniQS egységek beépített gyorsulásmérővel, hőmérséklet- és dőlésérzékelővel szereltek, így a zónaszakaszolásoknál sem alakulhat ki védetlen terület. A QuadroSense FlexiZone 10 IP kamerát képes kezelni beépített videoanalitikával vagy anélkül. Az analitikát a rendszer központi egysége végzi, így ehhez nincs szükség további eszközre. Előnye, hogy egyszerű kamerákat használhatunk, a video feed-et a QuadroSense FlexiZone dolgozza fel.

A beépített videoanalitika képes emberek, járművek, füst és tűz megjelenésének észlelésére. A rendszer önmagában képes PTZ kamerák integrálására is, melyek a kerítés azon szakaszára fordulnak, ahol a behatolást érzékeli a rendszer. Minden PTZ kamera adatfolyam a QuadroSense FlexiZone központ beágyazott videoelemzésén fut keresztül.

Összefoglalva; a QuadroSense FlexiZone egy forradalmian új, komplex kerítésvédelmi rendszer, mely költséghatékony megoldást kínál beépített videoanalitikával és változtatható hosszúságú zónakiosztásokkal.

A termék első megjelenését a SecuriForum kiállításra időzítette a cég, hazánkban hivatalosan ugyanakkor csak 2024 januárjában kezdődik annak forgalmazása.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?
Olvasta már?
Proximity kártya: Hogyan működik, és mi a hozzáadott értéke?