Cardin kétirányú távvezérlő


Cardin kétirányú távvezérlő
Forgalmazó: Zmax Biztonságtechnikai Kft.
Gyártó: Cardin Elettronica SpA.


Megjelent a Cardin S500 sorozatú távvezérlőjének kétirányú változata, ahol a távvezérlő visszajelzést kap a rádióvevőtől arról, hogy a parancs végre lett hajtva. Erről hang és fényjelzés segítségével tájékoztatja a felhasználót is. Használható olyan helyeken, ahol nincs rálátás a kapura, sorompóra, riasztórendszer be és kikapcsolására állapot visszajelzéssel, vagy bármilyen más esetben, amikor szükség van visszajelzésre a parancs végrehajtásáról.

Hang és fényjelzés segítségével tájékoztatja a felhasználót arról, hogy monostabil kimenet esetén a kimenet bekapcsolt, bistabil kimenet esetén pedig arról is, hogy épp be vagy kikapcsolt. Hatótávon kívüli adás esetén szintén visszajelez, azt, hogy a parancs nem lett végrehajtva.

A távvezérlők 2 és 4 csatornás kivitelben, a rádióvevők pedig 2 csatornás, vagy 1-től 4-ig bővíthető kivitelben érhetőek el, 433MHz vagy 868 MHz frekvenciával. Hatótávolságuk kiegészítő antennával 100-150m.

A távvezérlők rendelkeznek billentyűzár funkcióval, valamint beépített RFID azonosítóval is, melyek a Cardin olvasójával használhatóak. A rendszer támogatja a vevő körzetén kívüli távvezérlőről távvezérlőre tanítást is.

Az ELES504BD készlet 2db két csatornás adóval és 1db két csatornás vevővel csomagban raktárról elérhető.
Tagek: kaputechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Új nagyteljesítményű 4K-s kamera az Axis kínálatában
Olvasta már?
Új nagyteljesítményű 4K-s kamera az Axis kínálatában