A Steelvent és a Zmax professzionális védelmi csomagokat kínál napelemparkok részére – minőségi kerítésekkel együtt


A Steelvent és a Zmax professzionális védelmi csomagokat kínál napelemparkok részére – minőségi kerítésekkel együtt
A Steelvent ZRt. hazánk egyik legnagyobb kerítésgyártó vállalata. Az 1992-ben alakult, magyar tulajdonú cég közel 80 munkatárssal dolgozik miskolci és bátonyterenyei üzemeiben.

Kereskedelmi képviseletei megtalálhatók Budapesten és Veszprémben is. Termékeit ISO 9001 szabványnak megfelelően, magas minőségben gyártja, melynek köszönhetően 2011-ben a Magyar Termék Nagydíj védjegy használati jogát is megnyerte. Egy, a két cég között még tavaly indult tárgyalássorozat eredményeként a Zmax Biztonságtechnikai Kft. a Steelvent által gyártott különböző kerítéstípusokhoz egyedi kültéri védelmi megoldásokat tervezett, felhasználva az elmúlt évtizedek bel- és külföldi projektjeiben szerzett tapasztalatait. A különböző védelmi csomagok (arany, ezüst, bronz) elérhetőek cölöpözhető és betonozható oszlopokkal, tekercses vagy táblás kerítéselemekkel, melyeket a védelmi csomagokhoz igazodva egészít ki a biztonságtechnikai rendszer. Ez utóbbi elektromos kerítésből, professzionális video megfigyelő eszközökből, illetve a Zmax saját gyártású kerítésvédelmi rendszeréből épül fel. A két cég együttműködésének köszönhetően az ügyfelek méterre vetített anyagárakkal számolhatnak, mely nagyban megkönnyíti egy adott projekt várható költségvetését.

További információ a www.napelempark.zmax.hu oldalon található.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája
Olvasta már?
Teljes platformot nyújt a Videosec termékpalettája