SecuriFocus termékMONITOR 2020/13.

Tisztelt ^cim!

A termékMONITOR sorozat mai száma videotechnikai termékekkel foglalkozik.
Ezúttal négy terméket ismerhet meg.

Tartalomjegyzék:
Vivotek FE9380-HV Fisheye kamera
Dahua Full-Color
DVC létszámellenőrző kamera
TechSon FT8N – beléptetés és lázmérésProduct 1
Vivotek FE9380-HV
Fisheye kamera
Product 2
Dahua
Full-Color
Product 3
DVC
létszámellenőrző kamera
Product 4
TechSon FT8N
beléptetés és lázmérés


Vivotek FE9380-HV Fisheye kamera
Forgalmazó: Alphasonic Kft >>

Gyártó: Vivotek >>

Az új 5MP-es FE9380-HV modell a legújabb tagja a VIVOTEK Fisheye kamera családjának
Az FE9380-HV a 10m hatótávolságú beépített IR 360° IR megvilágítónak köszönhetően bármely napszakban tökéletes képet biztosít. A kamera maximum 30fps-re képes 5MP felbontással, WDR Pro (120dB) használata mellett. A fenti funkciók garantálják a kiváló képminőséget a nap 24 órájában.Bővebben
>>


Dahua Full-Color
Színek a sötétben
Forgalmazó: DSC Hungária Kft >>

Gyártó: DAHUA Technology >>

A full-color technológiát a Dahua 2018-ban egy saját fejlesztés keretében dobta piacra, ám akkor még korlátozott volt a választék a kameratípusoknál. Mára viszont szinte az összes kamera szériában elérhetőek a full-color változatok, legyen szó IP vagy analóg kamerákról. Nézzük meg közelebbről is a termékválasztékot!
A full-color technológia lényege, hogy a kamera gyenge fényviszonyok között is élénk, részletgazdag felvételt készít. Ezért például egy éjszakai megfigyelésnél a full-color kamera színhűsége miatt sokkal jobb minőségű felvételt készít, mint egy hagyományos kamera.


Bővebben >>


DVC létszámellenőrző kamera
Forgalmazó: Alarm Automatika Kft >>

Gyártó: Alarm Automatika Kft >>


A koronavírus elleni védekezés céljából az állam meghatározta az 1,5 méteres védőtávolság kötelező betartását. Az védőtávolság betartásához az üzletek és szolgáltatók létszámkorlátozást vezettek be.
A DVC megalkotta a létszámellenőrzéshez szükséges egyik legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb megoldását.
Létszámellenőrzés a legegyszerűbben DVC kamerákkal. Hogyan működik?

Bővebben >>


TechSon FT8N – beléptetés és lázmérés
Forgalmazó: Power Biztonságtechnika Kft >>

Gyártó: TechSon >>


A Covid-19 átírta a szabályokat, de a TechSon TCT FT8N önálló terminál gyors segítséget kínál a helyzetre. Azonosít, ellenőrzi a maszkviselést, lázat mér, és emberi közreműködés nélkül, érintésmentesen képes ellátni egy üzlet vagy más, emberek által látogatott létesítmény bejáratának védelmét.
A lázmérés fejlődését talán nem kell bemutatni. A higanyos hőmérőtől az ultrahangos eszközökön át a passzív hőkép feldolgozásáig elég hosszú az út. Az FT8N terminál beépített hőmérője és intelligenciája kibővíti a lehetőségeket. Percenként akár harminc személyt is képes analizálni, és kiszűrni a kockázatot.

Bővebben
>>


KORÁBBI HÍRLEVELEINK

A SecuriFocus korábbi hírlevelei megtalálhatóak az Archívum–ban.

Hírlevél továbbküldés

Amennyiben hírlevelünk elnyerte tetszését, kérjük küldje tovább kollégáinak, ismerőseinek és barátainak. A hírlevél ajánlását a következő linkre kattintva tudja megtenni: Hírlevél ajánlás

Impresszum

Mivel a spam- és tartalomszűrő programok leveleinket tönkretehetikszi, illetve olvashatatlanná teszik, javasoljuk Önnek, hogy a következő e-mail címet, amelyről levelünket küldjük: hirlevel@securifocus.com vegye fel a Címjegyzékébe. Ezt könnyedén és gyorsan megteheti: kattintson az egér jobb gombjával a küldő nevére és a felugró menüből válassza ki a "Hozzáadás a Címjegyzékhez" (vagy "Névjegyalbumhoz") menüpontot!

Elérhetőség

SecuriFocus Kft
Tel: (30) 515 3500
E-mail: info@securifocus.com

Ezt az e-mailt a következő címre küldtük ki: ^email

Amennyiben nem kíván a jövőben SecuriFocus netLevél hírlevelet kapni, a leíratkozáshoz kattintson ide!

Amennyiben bármilyen problémája adódik a hírlevelek lemondásával, a hírleveleket lemondhatja egy, az info@securifocus.com címre küldött e-mail-lel, amennyiben az konkrét hírlevél lemondási kérést tartalmaz!

A hírlevél tartalma jogvédett, másolása és publikációs célokra történő felhasználása nem megengedett.


Copyright © SecuriFocus 2019