DSC Hungária Kft


2040 Budaörs, Gyár u. 2.
Tel: (1) 210 3359, (1) 323 0638
Email: info@dsc.hu
Honlap: www.dsc.hu
Prémium Partner

Cégbemutatkozás

A DSC Hungária Kft. 1998-ban alakult az előzőekben meglévő többpólusú országos disztribútori hálózat összeolvadásából.

A tulajdonosi háttere 100%-ban magyar. A cég az 1990-ben alapított szintén magyar tulajdonú Alarmtechnika biztonságtechnikai cégcsoport oszlopos tagja.

A DSC Hungária Kft. az alapítása óta a magyarországi biztonságtechnikai piac meghatározó szereplője.

A vállalat az elektronikus biztonságtechnika teljes területén végez kereskedelmi, tervezési és tanácsadási tevékenységet.

Ezen kívül cégünk vállalja az általa forgalmazott és tervezett rendszerek telepítését - a cégcsoporton belüli szakcégek közreműködésével - illetve ezen kivitelezési munkák művezetését, műszaki ellenőrzését, karbantartását, valamint partnereink részére komplett projekt management tevékenységet.

Igény szerint lehetőségeinkhez mérten részt veszünk a projektek finanszírozásában is. Közvetlen referenciáink száma több ezer, az általunk forgalmazott eszközök több mint félmillió objektumban találhatóak meg országszerte.

Vállalatunk a kanadai központú és gyártói bázisú DSC (Digital Security Controls) kizárólagos magyarországi disztribútora. A Digital Security Controls a világ 140 országában van jelen, Kanadában, az Amerikai Egyesült Államokban, valamint Európában is az egyik piacvezető behatolás jelző rendszereket előállító szervezet. A magyar piacon 1989 óta aktív.

Cégünk a DSC termékeken túl rendelkezik a teljes elektronikus biztonságtechnikát lefedő kínálattal. A behatolás jelző rendszerek mellett a videós rendszerek, a beléptetők, a tűz és CO jelzők, a kültéri védelmi rendszerek és a távfelügyeleti rendszerek forgalmazását, tervezését, beüzemelését és telepítését is ellátja.

A cég központja Budaörsön a BITEP Ipari Parkban található, saját tulajdonú telephelyen, ahol 1000 m2 raktárhelyiség és 600 m2 irodahelyiség áll rendelkezésre közel 30 munkatársunk számára.


>> Tovább a cég honlapjára

Tevékenységi területei:


Forgalmazott márkái:

Atsumi
Avigilon
Bentel
Cofem
Commax
dIPIX
FireClass
Hikvision
Honeywell
Kantech
Optex
Pelco
Pulsar
Samsung
SecureCom
Sony
Sur-Gard
Tane Alarm
Ultracell
Uniview

Terméktárban található termékei:


Kapcsolódó hírek:

SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Power Series Pro - a DSC zászlóshajója a behatolásjelző központok között
Olvasta már?
Power Series Pro - a DSC zászlóshajója a behatolásjelző központok között