Power Series Pro - a DSC zászlóshajója a behatolásjelző központok között


Power Series Pro - a DSC zászlóshajója a behatolásjelző központok között
A DSC nagy biztonságú környezetbe szánt, nagy zóna és partíciószámú központja, a PowerSeries PRO a modern kor igényeire készült eszköz.

Megalkotásánál a korábbi központcsaládok előnyös tulajdonságait egyesítették, kiegészítve a legmodernebb vezeték nélküli technológiával és katonai szintű titkosítással. A PowerSeries PRO Grade 3-as biztonsági osztályú központ, ami rugalmasan és akár vegyesen is bővíthető és kompatibilis a Grade 2-es DSC NEO modulokkal is.

Felhasználási területei – amiben a legjobb teljesítményt nyújtja – azok a sok partíciós rendszerek, ahol sok billentyűzetre, modulra van szükség nagy kommunikációsbusz távolsággal, sok segédtáp modullal és érzékelővel, mert a Pro központ egy nagyon könnyen és széles határok között bővíthető eszköz, rengeteg bővítő modullal és kommunikációsbusz repeater-rel.


Alapkiépítésben csak vezetékes központ, de vezeték nélküli eszközökkel bővíthető, így létrehozható vezeték nélküli behatolásjelző rendszer vagy vezetékes és vezeték nélküli eszközökkel kombinálva, hibrid behatolásjelző rendszer is.


A PRO központok kompatibilisek a NEO riasztóközpontok vezeték nélküli eszközeivel. A DSC vezeték nélküli rendszere a PowerG technológiát használja, mely forradalmasította a vezeték nélküli riasztórendszerek világát. Stabil, megbízható és energiatakarékos kommunikációt biztosít még azokon a területeken is, ahol korábban csak a vezetékes eszközök voltak elérhetők, így széles körű felhasználáshoz nyújt megoldást. A technológia előnyei mindenféle telepítéshez kiaknázhatók a lakóépületektől a közepes és nagyméretű vállalkozásokig.

Mérnök szemmel a Pro központok egyik fontos tulajdonsága, amivel többet nyújt a többi behatolásjelző központnál, az a telepítést, hibajavítást, karbantartást segítő, billentyűzetbe integrált rendszerdiagnosztika. A modulok akkumulátor töltő feszültsége, töltőáramai, a zónabemenetek ellenállás értékei stb. ellenőrizhetők a billentyűzetekről. A PowerSeries PRO könnyen programozható, telepíthető a megszokott dinamikus programozással szöveges billentyűzeten, vagy alkalmazáson keresztül. + 1 újdonság a PRO központoknál:
A TEOL (Triple end Of Line lezárás) Három ellenállásos zónalezárás a központokon és a Grade3 modulokon az érzékelő kitakarásvédelem dedikált felügyeletére és a változtatható lezáróellenállás értékek.

DSC PowerSeries Pro összefoglaló
248 zóna, 32 partíció, 32 billentyűzet, ingyenes felhasználói és telepítő alkalmazás, firmware függetlenség, hibrid kialakítás, Grade3, 4200 m busztávolság, diagnosztika, 24 segédtáp modul…

További információért keresse a DSC Hungária munkatársait.



Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Legyen ott Ön is az első RIEL Expo-n!
Olvasta már?
Legyen ott Ön is az első RIEL Expo-n!