Idén májusban 25 éves a DSC Hungária - ünnepeld meg velünk!

PR hír

Idén májusban 25 éves a DSC Hungária - ünnepeld meg velünk!
Május 11-én egy izgalmas partner party keretében ünnepeljük a DSC Hungária fennállásának 25. évfordulóját Siófokon, a Balaton Hotelben. Minden kedves partnerünket szeretettel várjuk!

Miben lesz részed?

Az esemény 14:00 óra után egy pár rövid szakmai előadással kezdődik, ahol az általunk forgalmazott márkákról tudhatsz meg érdekességeket, újdonságokat. Majd egy délutáni pihenéssel rákészülsz az estére, amit ízletes és kiadós svédasztalos vacsorával nyitunk.

Ha kellemesen megvacsoráztál, próbára teheted a szerencsédet a casinóban és összemérheted csocsó-tudásodat a többiekkel az XXL csocsóasztalnál, 4 fős csapatokban - az értékes nyereményekért folyó bajnokságban! Amikor besötétedik, jöhet az óriási szülinapi torta és a tűzzsonglőr show. Vacsorától éjfélig rendelkezésedre áll majd a korlátlan italfogyasztás lehetősége, a casino és a csocsó. A szálloda wellness részlegét érkezéstől 22:00-ig használhatod majd.

Szóval lesz egy kis szakmai program, egy kis pihenés és jó sok szórakozás! :-) A legjobbat még nem is mondtuk: meglepetés-ajándékkal is készülünk!

Nézd meg a részleteket IDE kattintva.

Mennyibe kerül mindez?

A részvételi díj egy fő / szoba esetén 49.990 Ft + áfa, két fő / szoba esetén 79.990 Ft + áfa / 2 fő.
Az ár tartalmazza a szakmai és szórakoztató programokat 13:00-tól, a svédasztalos vacsorát és másnap a reggelit, a rendezvény teljes ideje alatt az alkoholmentes italok és kávé fogyasztását, vacsorától 24:00-ig az alkoholos italokat is.

Foglald le a helyed itt!

Lehet ingyen is?

Lehet bizony: a részvételi díj június 10-ig levásárolható, aminek részleteit a rendezvény oldalán, illetve a részvételi jegy vásárlásánál is megtalálod.

Tovább a jegyekhez.

Ha bármi kérdésed van, fordulj üzletkötőinkhez bizalommal vagy írj Nánási Marianna kolléganőnknek a marketing@dsc.hu címre.
Tagek: esemény

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál
Olvasta már?
Földfelszíni és drón-detektáló radarok a Zmaxnál