DSC NEO riasztóközpontok programozása ConnectAlarm és AlarmInstall alkalmazásokhoz


DSC NEO riasztóközpontok programozása ConnectAlarm és AlarmInstall alkalmazásokhoz
A DSC riasztórendszerek változatlanul „hozzák a minőséget és megbízhatóságot”, legyen szó akár korábbi technológia újra gondolásáról – például PowerG vezeték nélküli riasztórendszer – ¬vagy a tapasztalt, évtizedek óta vagyonvédelmi rendszerekkel foglakozó partnereink számára újdonságot jelentő korszerű alkalmazásokról.A technológia egyre nagyobb ütemben fejlődik, mellyel együtt megváltoznak a felhasználói szokások is. Bárhogy is, de lépést kell tartanunk ezekkel a modern felhasználói igényekkel.Hogyan segítik az alkalmazások a telepítést?

Az új technológiákon, fejlesztéseken alapuló megváltozott igények és felhasználói szokások életre hívtak olyan újdonságokat, melyek megkönnyítik a telepítő partnereink dolgát.

Biztosak vagyunk benne, hogy az új dolgok megismerésére fordított viszonylag kevés idő és energia nagyon gyorsan megtérül, és segít felkészülni azokra a későbbi fejlesztésekre, amiket még a jövő technológiai fejlődése rejt.YouTube csatornánkon a DSC NEO riasztóközpontok programozása

Bemutatjuk a DSC NEO riasztóközpontok programozását a ConnectAlarm felhasználói és az AlarmInstall telepítői alkalmazásokhoz, melyek a DSC minőségpolitikájába illő stabil és megbízható alkalmazások.Te tudod, hogyan zajlik a DSC NEO riasztóközpont programozása a ConnectAlarm felhasználói és AlarmInstall telepítői alkalmazásokhoz? Mi segítünk és bemutatjuk!

A videó a képre kattintás után indul.
Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!
Olvasta már?
Ismerd meg a CompMarket-et és fedezd fel velünk az Uniview termékeit!