Duál-képalkotós IP PTZ kamera az Uniview kínálatában


Duál-képalkotós IP PTZ kamera az Uniview kínálatában
Az Uniview piacra dobta legújabb, kisméretű (4”) két képalkotóval és optikával rendelkező IP CCTV PTZ dome kivitelű kameráját.

A „2-az-1-ben” eszköz felső képalkotója 4 milliméteres optikát kapott, melynek segítségéve áttekintő képet biztosít a megfigyelt területről, míg az alsó 25x-ös ZOOM optikás „társa” a fontos részletekre ráközelítve biztosíthat részletes információt az adott eseménnyel / az érdeklődés központjába került objektumról. Az intelligens behatolásjelző funkció képes megkülönböztetni a tényleges riasztási eseményt (ember, gépjármű, egyéb jármű) az egyéb fals riasztást generáló jelenségektől. Az új PTZ-be integrált fehérfényű LED nem csak megvilágítási, de elrettentési célzattal is aktiválható (a hasonló célú hangjelzés mellett). A kamerába integrált IR sugárzónak és a gyártó ColorHunter és LightHunter technológiájának köszönhetően a külső fényviszonyoktól függetlenül képes kiváló minőségű, bizonyíték erejű képanyag készítésére – a gyártó megállapítása szerint.

Forrás: UNV

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Látni és hallani
Olvasta már?
Látni és hallani