ColorVU technológia a költséghatékony IP kamerákban


ColorVU technológia a költséghatékony IP kamerákban
Forgalmazók:
Cédrus Kft.
DSC Hungária Kft.
Modern Alarm Kft.
Power Biztonságtechnika Kft.
RIEL Elektronikai Kft.
Gyártó: Hikvision Digital Technology Co. Ltd.


Körülbelül 2-3 évvel ezelőtt a Hikvision bejelentette az első Full-color kameráját, mely egy normál LED-es fehér fény segítségével képes volt egész éjjszaka színes működést prezentálni és ezzel egy teljesen új kameraszériának adott utat, mely mára már számos fejlesztésen esett át és egy széles skálájú portfólióvá nőtte ki magát.

Ezen portfólió kiemelkedő termékei az Easy IP 4.0 termékcsaládban található ColorVU és AcuSense technológia kombinációját használják, melyeknek erőssége a 0,0005lux fényérzékenység, F1.0 appertúra érték mellett, és az AcuSense technológiából adódó intelligencia alapú téves riasztás szűrés. Egy ilyen termék segítségével megbízható intelligencia alapú biztonságtechniaki videórendszerek építhetőek ki, melyek éjjel-nappal színes és színhű video streameket biztosítanak felhasználóik számára.

De mi a helyzet azokban az esetekben, ahol az ügyfélnek nem feltétlenül van lehetősége ezeket az intelligens eszközöket megvásárolni? Nincs is lehetőség az alacsony termékkategóriában Full-Color termékek használatára? A válasz: de van! Körülbelül ez év közepétől elérhetőek a ColorVU termékcsalád legalacsonyabb kategóriás termékei az 1-es szériás ColorVU kamerák. Ezekben a kamerákban már nincs lehetőségünk az intelligens téves riasztás szűrés használatára, klasszikus pixel változás alapú mozgás-érzékelést prezentál ez a portfólió, mely mellé természetesen társul az F 1.0 appertúra érték melletti 0,001lux fényérzékenység. Kivitelüket tekintve, dóm, turret és csőkamera változatban, 2 vagy 4 Megapixel felbontással, fix-objektívvel szerelt változatokban juthatunk hozzá az 1-es széria ColorVU termékeihez. Kiviteltől függően 20-50 méter hatótávolságú fehér fényvetővel szállítjuk a termékeket. Amit érdemes számításba vennünk, hogy nem minden esetben szükséges a fehér fény állandó használata éjjszakai üzemmód esetén. Ha a kamera olyan környezetben van elhelyezve, ahol konstans városi vagy környezeti fény áll rendelkezésre, a kamera képes fehér fény nélkül is éjjel-nappal minőségi színes videó streamek kiszolgálására. Lényegében ennek a kamerának a legjobbak a képalkotási specifikáció a Hikvision legolcsóbb termékei közül. Kiváló választás olyan végfelhasználók számára, akik már éjjel is a színes képalkotás felé nyitnának, akinek esetlegesen igényük van egy képen látható személy vagy tárgy pontosabb felismerhetőségére éjjszakai körülmények között.

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák
Olvasta már?
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák