Bemutatkoznak az új Uniview analóg kamerák

Kiváló minőség, kedvező ár, sokféle felhasználási lehetőség

Bemutatkoznak az új Uniview analóg kamerák
Kisebb boltokban, üzemekben vagy akár az otthonukban is a tulajdonosok szeretnék biztonságban tudni értékeiket, túlzottan magas költségek nélkül. Ugyanígy nem akarnak túl sok energiát fordítani a megfigyelő eszközök használatára és karbantartására.

Az Uniview analóg kamerái pont ezekre a helyzetekre kínálnak megoldást: megfelelő minőséget nyújtanak, költséghatékonyan és könnyű használhatósággal. A nagy felbontásnak köszönhetően a felhasználók éles képet láthatnak a mindennapi történések megfigyelésekor, így ha valami váratlan történik, az könnyen kiértékelhető.

Sőt, az Uniview analóg kamerái már ColorHunter verzióban is elérhetőek, amivel 24/7 színes felvételek készíthetőek, kedvező áron. Természetesen ugyanúgy, mint az IP kameráknál, itt is elérhető a felhő csatlakozás (hibrid rögzítő segítségével).

Az újdonságokról részletesen
Már elérhető a kínálatunkban két új analóg kamera széria. A belépő szintű analóg eszközök a Dolphin (delfin) szériába tartoznak, míg a magasabb elvárásoknak is megfelelő eszközök a Whale (bálna) szériában helyezkednek el.

Dolphin széria:
Azok a kamerák, amik a delfin kategóriában találhatók, 2 és 5 megapixeles felbontásban érhetők el. Természetesen az UNV-tól megszokott módon a képarány 16:9-es (Még az 5MP-es kamerák esetén is).
A kamerák kialakítását tekintve négy kivitelben elérhetők (Cső, Dóm, Turret és PT). A szériát alkotó kamerák 2,8mm és 4mm-es fókusztávolságú verziókban kaphatóak, IR távolságuk 20m.
Itt fontos megjegyezni, hogy az egyre nagyobb érdeklődésnek köszönhetően a hagyományos analóg kamerák megjelenésével egyidejűleg azok ColorHunter verziói is bevezetésre kerültek. Természetesen a ColorHunter kamerák, látható fehér fénnyel vannak ellátva, amit automatikusan a fényviszonyoknak megfelelően vezérel a kamera.

Az analóg kamerák, a piaci igényeknek megfelelően, támogatják a négy alap formátumot (TVI, AHD, CVI, CVBS).
A delfin szériás kamera házakat magas minőségű, napfénynek hosszútávon is ellenálló műanyagból készítették. Ezeket a kamerákat 4kV-os túlfeszültség védelemmel és IP67-es védelemmel látták el.
Minden kamera rendelkezik OSD menüvel, amit a rögzítőn keresztül könnyedén elérhetünk. OSD menün keresztül 11 felhasználási nyelv közül választhatunk.


UAC-B122-AF40M-W
  • Felbontás: 2MP
  • IR megvilágítás: 20m
  • Tápellátás: 12VDC
  • Fókusztávolság: 2,8mm
  • Védettség: IP67
  • Támogatott üzemmódok: TVI/AHD/CVI/CVBS
  • OSD menü

    Whale széria:
    Azok a kamerák, amik a bálna kategóriában találhatók, 2, 4 és 5 megapixeles felbontásban érhetők el. Hasonlóan a delfin szériához, itt is 16:9-es képaránnyal rendelkeznek a kamerák.
    A delfin szériával ellentétben itt már fém házban találhatók a kamerák és ebben a szériában a kamerák IR vagy látható fehér fény megvilágítási távolsága 30-40m. Ez kameránkként eltérő lehet.
    A Whale szériában már elérhetők a LightHunter technológiával ellátott kamerák, igény esetén beépített mikrofonnal és hangszóróval ellátott verzióban is.



    UAC-B122-AF40M-W
  • Zoom: Fix objektívvel
  • Felbontás: 2MP
  • IR megvilágítás: Fehérfény/IR
  • Tápellátás: 12VDC
  • Fókusztávolság: 4mm
  • Védettség: IP67
  • Támogatott üzemmódok: TVI/AHD/CVI/CVBS
  • OSD menü
  • ColorHunter technológia

    Nézze meg a teljes Uniview analóg kamera kínálatot a dsc.hu-n, IDE kattintva

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai
    Olvasta már?
    A Techson 1.4.10-es firmware újdonságai