Kantech felügyeleti szoftver


Kantech felügyeleti szoftver
Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Kantech


A Kantech méltán híres a megbízható és stabil működéséről. Azonban nem csak beléptető eszközöket gyárt, hanem az ehhez szükséges szoftvereket is. Mivel már jó ideje a Kantech gyártó a Tyco cégcsoportba tartozik, emiatt a cégcsoport különböző rendszerei integrálásra kerültek a szoftverbe, mint például a DSC riasztó rendszerek.

KT-1
A Kantech legkisebb ajtóvezérlő központja a KT-1-es, amely a nagyon népszerű és a telepítők által nagyon kedvelt KT-100-ast váltotta. Olyan egyajtós központ, amely:
  • Ethernet, illetve
  • RS485 porttal is rendelkezik a kommunikációhoz.

  • A rendszer egyik újdonsága, hogy tápellátása történhet POE-s switch-ről is. Ez esetben nincs szükség külön tápegységre, illetve az ehhez szükséges erősáramú kábel kiépítésre sem.

    KT-2
    Az ajtóvezérlők következő és egyben a legújabb típusa a sorban a KT-2-es, mely két ajtó kezelésére képes típus.
    Ez a típus:
  • Ethernet
  • Wi-Fi, illetve
  • RS485 kommunikációs porttal is rendelkezik.

  • KT-400
    A következő kategória KT-400-as, négyajtós központ, amely ugyanúgy, mint a többi vezérlő rendelkezik:
  • Ethernet, illetve
  • RS485 porttal a kommunikációhoz.

  • A kanadai gyártó kínálatában elérhető ajtóvezérlők mindegyike támogatja tehát az RS485-ös kommunikációt és mindegyik rendelkezik Ethernet porttal. A szakmában folyamatos a vita, hogy a vezérlők és a szoftver kommunikációjához egy saját buszvonalat, RS485-et telepítsünk-e, vagy a már meglévő IP hálózatra illesszük azokat. Az előbbi kábelezése drágább, de minden más rendszertől független. Az utóbbi telepítése gyorsabb ugyan, de a rendszer kommunikációja nagyban függ a hálózat elemeitől.
    A Kantech esetében tehát mindkét kialakítás lehetséges
    , és csak attól függ, hogy a megrendelő melyik mellett dönt, vagy melyik megoldást találja megfelelőnek, gyártói oldalról pedig folyamatos modernizáción mennek keresztül, hogy megfeleljenek a mindenkori műszaki, végfelhasználói igényeknek.

    EntraPass szoftverek
    A kanadai gyártó az ajtóvezérlő központokhoz három féle EntraPass szoftvert kínál, és ezek közül választhatnak a felhasználok aszerint, hogy számukra melyik a legmegfelelőbb.
    Mind a három féle szoftverbe lehetőség van:
  • a DSC Maxsys
  • Power
  • NEO, illetve
  • a legújabb Pro (Grade 3-as) riasztó központ integrálására a szoftverben.
    Ennek segítségével egy kompakt felügyeleti rendszert kapunk, melynek segítségével nem csak a beléptető eseményeket, hanem a riasztó eseményeit is monitorozni tudjuk.

    Lehetőségünk van a szoftverben térkép szerkesztésre, melynek segítségével átláthatóvá válik a kezelő személyzet számára a rendszer. Riasztás esetén lehetőség van az adott alaprajz feldobására, illetve riasztási ablak megjelenítésére is, amely úgyszintén nagy segítség a kezelő személyzet számára. Ezen felül a riasztó rendszer élesítésére és hatástalanítására is lehetőség van a virtuális billentyűzet segítségével.



    Bővebben a Kantechről
    A Kantech 1986-os megjelenése óta meghatározó és stabil szereplője a beléptető rendszerek piacának. Több mint 30 év távlatából kijelenhetjük, hogy a kezdetektől a megbízhatóság és a piaci igényeknek való megfelelés jellemzi. Ezt mi sem tükrözi jobban, mint a szüntelen fejlesztések, amelyeket folyamatosan hardveres és szoftveres oldalon is végez a kanadai gyártó. A DSC Hungária Kft. fennállása óta forgalmazza a Kantech beléptető rendszer termékeit. Hivatalos disztribútorként büszkék vagyunk arra, hogy hazai viszonylatban is nagy népszerűségnek örvend a márka. A piaci igényekkel lépést tartva mára elértük, hogy a Kantech beléptető rendszert Magyarországon a három legnépszerűbb típus között tartják számon.
  • Tagek: beléptető

    Hirdetés
    hírdetés
    SecuriFocus

    A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
    www.securifocus.com

    SecuriForum

    A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
    www.securiforum.com

    Elérhetőség

    SecuriFocus Kft.
    1118 Budapest
    Nagyszeben u. 24/A
    Tel: (30) 942-2789
    Email: info@securifocus.com
    Sikeresen zárta legújabb brazíliai projektjét a Zmax
    Olvasta már?
    Sikeresen zárta legújabb brazíliai projektjét a Zmax