Avigilon, DSC, Hikvision és Uniview újdonságok, meglepetések és játék a DSC Hungária standjánál


Avigilon, DSC, Hikvision és Uniview újdonságok, meglepetések és játék a DSC Hungária standjánál
Közvetlenül a bejárattal szemben, az F1 jelű standon várjuk a látogatókat. Látogasson el hozzánk és tájékozódjon a Hikvision, az Uniview és az Avigilon újdonságairól, valamint névadó márkánk, a kanadai DSC riasztók érdekességeiről, például integrációs lehetőségeiről. Vegyen részt játékunkban és nyerjen egyet hasznos és értékes ajándékaink közül!

Ha bármilyen kérdése van márkáinkkal kapcsolatban, sokéves tapasztalattal rendelkező kollégáinktól biztosan választ kap, forduljon hozzánk bizalommal. A DSC Hungária az elmúlt több, mint 25 év alatt az elektronikus biztonságtechnika meghatározó szereplőjévé vált. Főbb forgalmazott márkáink:

DSC
A DSC (Digital Security Controls) a világ egyik vezető elektronikus biztonságtechnikai gyártója. A kanadai-amerikai vállalat már a kezdetek óta élen jár a behatolásvédelmi termékek területén. A vállalat egyik fő márkája DSC Power Series NEO, rugalmasan bővíthető hibrid riasztóközpontcsalád, amely a moduláris, vezetékes rendszer rugalmasságát kombinálja a vezetéknélküli eszközök egyszerű telepíthetőségével.

Hikvision
A Hikvision a világ elsőszámú videómegfigyelő-eszközök gyártója. A több mint 42 000 alkalmazott közel fele kutatás-fejlesztési mérnök. A Hikvision egy komplett, többszintű K+F rendszert hozott létre, amely magában foglal minden műveletet a kutatástól a tervezésen, fejlesztésen, tesztelésen át a műszaki támogatásig és szervizelésig, a folyamatos termékinnováció érdekében.

Uniview
Az Uniview 2017 óta a világ 4. vezető márkája az IP videotechnika területén, az IP video-megfigyelés egyik úttörője. Termékportfóliója az IP kameráktól, az NVR-eken át az enkóder/dekóderekig, a tárhelyeken át a kliensprogramokig és applikációkig mindent lefed. Az Uniview megoldásai tökéletesen alkalmasak kiskereskedelmi, ipari, oktatási, kereskedelmi és városi megfigyelési célokra.

Avigilon
Az Avigilon a Motorola Solutions vállalatcsoport oszlopos tagja. Az Avigilon videoanalitikai- és felhőalapú rendszereket, biztonsági kamerákat, videomenedzsment szoftvereket és hardvereket tervez, fejleszt és gyárt. A kanadai márka a világ egyik vezető vállalata az iparágban.

Kantech
Az 1986-ban alapított Kantech a Tyco cégcsoport tagja. A Kantech olyan beléptetőrendszereket kínál, amelyek integrált megoldásként használhatók a kisvállalatoktól a hatalmas projektekig. A Kantech megoldások kompatibilisek a DSC Power Series NEO és NEO Pro rendszerekkel, tökéletes grafikus felügyeletet, eseménylistákat, animált térképeket tud kezelni, integrált rendszerként funkcionál.

További márkák, amiket megtalál kínálatunkban, a dsc.hu-n:
Alean, ASC Global, Cardin, Chameleon, EZVIZ, Fireclass, Optex, Pulsar, Securecom, Sommer, TP-Link.

Találkozzunk a 2023-as SecuriFórum F1 standján!

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Dahua Smart Dual Light technológia belépő szintű kamerákban is
Olvasta már?
Dahua Smart Dual Light technológia belépő szintű kamerákban is