Hálózati és biztonságtechnikai termék újdonságok, megoldások és élő bemutatók a Bestbyte standján


Hálózati és biztonságtechnikai termék újdonságok, megoldások és élő bemutatók a Bestbyte standján
Látogassa meg a Bestbyte Kft. – Bestbyte for Business (B4B.HU) E1-es standját, ahol hálózati és biztonságtechnikai termék újdonságokkal, megoldásokkal és élő bemutatókkal várjuk Önt! Találkozzon személyesen szakértő kollégáinkkal, akik segítséget nyújtanak szakmai kérdésekben.

Hallgassa meg előadásainkat a jövőálló strukturált kábelezésről és a Dahua ACUPICK – Intelligens keresésről.

A Hálózati üzletágunk termék kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy teljes körű megoldást nyújtsunk és a hálózatépítéshez szükséges minden elem megtalálható legyen a portfóliónkban - réz és optikai kábelezési rendszerek, fali, álló rack és szerver szekrények, aktív eszközök (switchek, routerek, tűzfalak), wireless eszközök és szünetmentes tápegységek. A közvetlen gyártói képviseleteknek köszönhetően számos, sikeres hálózati projektben közreműködtünk, ahol szakmai segítséget is biztosítottunk a partnereink számára.

A kiállításon megtekintheti többek között az APC, DIGITUS, HPE ARUBA, LEGRAND, MIKROTIK, TP-LINK, UBIQUITI és ZYXEL termék újdonságait.

A Biztonságtechnika és Kapuautomatizálási üzletágunk törekvései közé tartozik, hogy Partnereinket egyre bővülő termékpalettánkból mind magasabb színvonalon szolgálhassuk ki. A disztribúciók adta előnyöket magas szintű technikai támogatással is megerősítve, folyamatosan bővítjük raktárkészletünket, hogy viszonteladó és telepítői partnereink részére minden igényt kielégítő szolgáltatásokat nyújthassunk.

A fejlődés az innováció elengedhetetlen feltétele, melyben a DAHUA vezető márkanév, a technológiai fejlesztések mellett az egyedi igényeket kiszolgáló megoldásokban is nagy szerepet vállal. A cég széles termékpalettát vonultat fel az innovatív biztonságtechnológiai megoldások területén a kamerás megfigyeléstől kezdődően az intelligens közlekedési, épületüzemeltetési és beléptető rendszereken, videó kaputelefonokon és intelligens zárakon keresztül a kereskedelmi kijelzőkig. A Dahuával közösen segítséget kívánunk nyújtani partnereinknek abban, hogy megtalálják a fejlesztésükhöz legjobban illeszkedő eszközöket és válaszokat kapjanak a témával kapcsolatos kérdéseikre. Az Ajax Systems 2011-óta a világ több, mint 120 országában van jelen, és Európa legtöbb szakmai díját nyerte el saját fejlesztésű rendszereinek köszönhetően, melyek a technológia és tudomány élvonalába tartoznak.

Az ultranagy felbontású és fejlett képérzékelési technológiával rendelkező intelligens Reolink IP biztonsági kamerák nemcsak kiváló minőségű, élénk részletekkel rendelkező felvételt képesek szolgáltatni, hanem az emberek, a jármű és egyéb mozgások azonosítására is képesek a téves riasztások kiszűrésével.

A biztonságtechnikai rendszereknek egyre nagyobb kihívásoknak kell megfelelnie, így kiemelt jelentősége van a technikai hatékonyság növelésének és megfelelő technikai személyzet meglétének.

A B4B több évtizedes tapasztalattal rendelkező technikai személyzetével kíván segítséget nyújtani a felmerülő problémák azonnali kezelésében, melyre kiemelt figyelmet fordít, és stratégiai fontosságúnak tartja az innovatív megoldások elterjesztését.

A biztonságtechnikai portfóliónk bővítése mellett, kényelmi, automatizálási megoldásainkkal is találkozhatnak a hozzánk ellátogatók, ezzel is szeretnénk kedveskedni a meglévő és új partnereink részére. Fontos számunkra a kölcsönös magas szintű bizalom kialakítása és folyamatos fenntartása.

Biztonság és kényelem, minden egy helyen.
A Bestbyte Kft. – Bestbyte for Business (B4B.HU) nagy árukészlettel, gyors és rugalmas ügyintézéssel igyekszik több ezer viszonteladó és telepítő partnerének teljes körű kiszolgálására.

Vegye fel velünk a kapcsolatot hálózatos kérdésekkel kapcsolatban a network@b4b.hu, biztonságtechnikai termékekkel kapcsolatban pedig a biztonsagtechnika@b4b.hu e-mail címen.
Központi telefonszámunk, melyen kollégáink készséggel állnak rendelkezésére: +36-1-44-33-222

Várjuk szeretettel a SecuriForum kiállítás E1-as standján!

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek
Olvasta már?
Raktárról elérhetők az InterCom GSM/4G Kit-ek