Intellio - teljes kamerarendszer egy kézből


Intellio - teljes kamerarendszer egy kézből
Az Intellio Video Device eszközök új fejezetet nyitnak a magyar CCTV márka életében. A világszínvonalú technológiai háttér a hazai szoftverfejlesztő és támogató csapattal együtt garantálja a telepítők számára a gyors és hatékony munkát, míg a megbízók számára a maximális biztonságot.

Intellio Video Device – Több mint videószerver

Komoly mérföldkő az Intellio életében, hogy a világ egyik vezető szervergyártójával létrejött együttműködésnek köszönhetően a termékpaletta az IVS videómenedzsment szoftver működéséhez optimalizált, saját célhardverekkel bővült a 2023-as év elején.

Milyen előnyöket várhat egy telepítő vállalkozás az új eszközöktől? A gyártó által előre telepített szoftverekkel érkező Intellio Video Device eszközök időt takarítanak meg. Hálózatba illesztést követően nincs szükség az operációs rendszer hosszas installálására és a menedzsment szoftver telepítésére. A gyártói konfiguráció garantálja a maximális teljesítmény elérését szoftver és hardver oldalon egyaránt. Az egy kézből származó, komplett megoldás további előnye, hogy megszűnik a hardvergyártó és szoftverfejlesztő közötti „egymásra mutogatás”, az Intellio garanciát vállal a rendszer rendelkezésre állásáért.

A kiberbiztonsági kockázatok minimalizálása érdekében az Intellio Video Device eszközök biztonsági vizsgálatait a Kancellár.hu Zrt csapata végezte, az eszközökön futó környezet az ajánlásaik alapján került kialakításra.

Új Initio kamera modellek, bővülő funkcionalitás

Áprilistól készletről azonnal elérhető 8MP felbontású Initio modellekkel bővült az Intellio kamera portfólió. A varifokális optikával rendelkező cső és dóm kivitelben elérhető kamerákra a 4MP felbontással rendelkező fix optikás társaikhoz hasonlóan 3 év cseregaranciát vállal az Intellio.

Az Initio sorozat képességeit az IVS5 szoftver 2023 nyarán kiadott frissítése egy magasabb szintre emelte.

Első körben a visszakeresés gazdagodott olyan extra funkcionalitással, mint az Intelligens mozgás-, vonalátlépés-, irány-, területre belépés/elhagyás érzékelés. Az új metadata indexelésnek köszönhetően napok vagy akár hetek felvételei is pillanatok alatt végig kereshetővé válnak. A SmartSearch funkció további újdonsága a külön bekapcsolható, szerver oldali utólagos objektumtípus kategorizálás, mely tovább erősíti az események azonosításának megbízhatóságát.

Az új analitika modullal a korábban vásárolt Initio kamerák is „felokosíthatóak” IVS5 ENTERPRISE verzióra frissítéssel.

A hagyományos IP kamerák mellett a 2023. szeptemberben érkező újdonságok teljesítik ki az Intellio kínálatát. Visszatér a QuickView PTZ sorozat új generációja a különös hatékonyságot garantáló intelligens objektumkövetéssel. Ezzel egy időben az Intellio történetében először saját hőkamera sorozattal jelentkezik, melyben a közép- és hosszú távú periméter védelemre javasolt modellek mellet helyet kap kritikus hőemelkedés esetén megelőző riasztást biztosító kamera is.

Ismerje meg a 3 év rendszergaranciát nyújtó Intellio CCTV megoldásokat a SecuriForum Kiállítás & Konferencia M1 standján!

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák
Olvasta már?
Videosec PT-23-40WAL és IPW-2122W-28F Wifi kamerák