Az elektronikus biztonságtechnika szinte minden területével foglalkozunk


Az elektronikus biztonságtechnika szinte minden területével foglalkozunk
Már több mint 150 márka termékei találhatók meg a Power portfóliójában. Számos világmárka speciális, biztonságtechnikai alkalmazásra fejlesztett eszközeivel bővült a választékunk, melynek eredményeképpen jelenleg összesen több mint 10 000-féle termékből válogathatnak partnereink.

Majdnem negyven éves tapasztalatunkkal cégünk a magyar biztonságtechnikai nagykereskedelmi piac meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát. Hiszünk a folyamatos fejlődésben, éppen ezért mindig azon dolgozunk, hogy újabb márkák és termékek bevezetésével bővítsük kínálatunkat. Jelenleg több mint 100 kollégával törünk a jövőbe.



Tevékenységi körünk lefedi a forgalmazott termékkör kivitelezéséhez szükséges összes szakmai szolgáltatást.
Általános műszaki támogató hotline-unk munkaidőn kívül és ünnepnapokon is ügyfeleink rendelkezésére áll. Szakmai konzultációk online és személyesen is elér-hetőek. A rendszerigények alapján terveket készítünk, meghatározzuk a szükséges eszkö-zöket és anyagokat. A kivitelezés alatt álló rendszerek termékdokumentációs hát-terét is biztosítjuk.



Honlapunk kialakításakor olyan megoldásokat alkalmaztunk, melyek gördülékennyé teszik többek között a szervizügyintézést, pénzügyi adminisztrációt és az árajánlat-készítést.

www.powerbizt.hu

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Sikeresen zárta legújabb brazíliai projektjét a Zmax
Olvasta már?
Sikeresen zárta legújabb brazíliai projektjét a Zmax