Optex FlipX mozgásérzékelő termékcsalád


Optex FlipX mozgásérzékelő termékcsalád
Forgalmazó: DSC Hungária Kft
Gyártó: Optex


A mozgásesemények pontos azonosítása és a téves riasztások minimalizálása elengedhetetlen, ha megbízhatóságról beszélünk. Az igazi szakemberek számára elsődleges, hogy a legmegbízhatóbb rendszereket telepítsék ügyfeleik számára. Számukra ideális választás a sokrétű felhasználásra szánt, kiemelkedően megbízható beltéri és kültéri Optex mozgásérzékelők családja, ami már évek óta megtalálható a DSC Hungária Kft. kínálatában.

Miért az OPTEX?
Az Optex több, mint 40 év tapasztalattal rendelkezik és úttörő szerepet tölt be az érzékelőgyártás területén. Az Optex érzékelők több millió helyet védenek világszerte. A termékek között találhatunk Grade2-es, Grade3-as infravörös mozgásérzékelőket, kombinált mozgásérzékelőket és különböző lézeres érzékelőket. Az Optex továbbfejlesztett érzékelési rendszerével maximális biztonságot nyújthat az illetéktelen behatolás ellen.

A kültéri érzékelők között találhatunk különböző területek, illetve felületek védelmére, az ottani mozgás jelzésére szolgáló érzékelőket. A beltéri érzékelők közül pedig az igényeknek megfelelő termékcsaládokból választhatunk az adott méretű helyiségek, illetve folyosók védelmére is alkalmas termékeket. Ezek kombinálásával rendkívül megbízható – üzleti vagy a lakossági célokra is megfelelő – teljes körű védelem építhető ki.


Ismerje meg az új, FlipX érzékelőcsaládot!

A 3 FlipX sorozat mindegyikében az új generációs beltéri érzékelők innovatív piroelektromos elemmel, fejlett érzékelési logikával és az Optex egyedülálló forgatható lencséjével rendelkeznek. A burkolat egyszerű eltávolításával és az objektív 180 fokos elfordításával megváltoztatható az érzékelési terület a nyílt terek lefedéséhez használt 85 fokos szélességről 5 fokra, szűk folyosók vagy ablakok lefedéséhez, mind lakossági, mind kereskedelmi környezetben.

A FlipX Standard modellek (Grade2) ideális választás lakossági vagy kisebb kereskedelmi helyek védelméhez. Kiváló kisállat elleni védelemmel rendelkeznek, minimálisra csökkentve a téves riasztásokat. Kicsi és kompakt érzékelők, elegáns és modern kialakítással, amelyek könnyen beleolvadnak a környezetbe.
Modellek:
FLX-S-ST PRI
FLX-S-DT PIR+MW

A FlipX Advanced érzékelők (Grade3) a nagyobb kockázatú telephelyek biztosítására készültek, mint a kereskedelmi területek, adatközpontok, logisztika és bankok. Kitakarás elleni védelemmel rendelkeznek. Kiterjesztett érzékelési tartományuk nagyobb területeket is lefed. Az Advanced sorozat több érzékenységi beállítást kínál, hogy még akkor is precíz érzékelést biztosítson, ha az emberi test és a környezet hőmérséklete nagyon hasonló.
Modellek:
FLX-A-AM PIR
FLX-A-DAM PIR+MW


A legújabb, 2023 Q4-ben megjelent sorozat, a FlipX Professional (Grade2) érzékelői kereskedelmi és professzionális helyszínek védelmére alkalmasak. A FlipX Standard modellek összes funkciójával rendelkeznek, de kiterjesztett érzékelési tartományúak, hogy nagyobb területeket is lefedhessenek. Térlátó lencse esetén 15 m, míg folyosó lencse esetén akár 24 m is lehet a maximális érzékelési távolság.
Modellek:
FLX-P-ST PIR
FLX-P-DT PIR+MW

Mindkettő az OPTEX Tough Mod technológiával van kialakítva, hogy meleg és párás környezetben is megbízhatóan működjenek.

A megfelelő CW-G2 és CW-G3 tartókkal oldalfalra, mennyezetre, vagy tartó nélkül sarokba, falra is szerelhetjük az érzékelőket.

Az Önök és megrendelőik igényeinek megfelelő, megbízható biztonsági rendszerek építéséhez válassza új eszközeinket, forduljon a DSC Hungáriához bizalommal!

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera
Olvasta már?
Uniview Tri-Guard 2.0 kamera