Új UniView appok


Új UniView appok
2024 március közepén az UniView hivatalosan is piacra dobja legújabb mobil applikációit, a végfelhasználók számára kifejlesztett UNV-Linket és a telepítők támogatását célzó UNV-Link Pro-t.

A két új app a fejlesztő már régóta ismert és alkalmazott EZView megoldását fogja felváltani, és az UniView tervei szerint az EZView-t – a felhasználók számára szűk három éves átállási időt biztosítva – 2027-re teljesen kivonják a piacról. A végfelhasználók számára kifejlesztett, intuitív felhasználófelülettel rendelkező UNV-Link támogatja az élőképek megtekintését, a rendszer által rögzített videoanyag lejátszást, a riasztási funkciók kezelését és az IP CCTV rendszer konfigurálását. Az UNV-Link Pro-t kifejezetten a telepítői feladatok támogatásához (rendszer beállítás, finomhangolás, távoli karbantartás stb.) fejlesztette ki az UniView.Mint azt a cég illetékese elmondta, a jelenlegi EZView felhasználóknak nem szükséges új regisztrációt létrehozniuk, az új applikációkat letöltve a meglévő belépési adataik megadásával azonnal igénybe vehetik az új megoldások szolgáltatásait.

Forrás: UniView
Tagek: videotechnika

Hirdetés
hírdetés
SecuriFocus

A SecuriFocus.com Magyarország első, a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott online hír- és információs portálja.
www.securifocus.com

SecuriForum

A SecuriForum Biztonságtechnikai és Tűzvédelmi Kiállítás & Konferencia a SecuriFocus Kft. által szervezett rendezvény.
www.securiforum.com

Elérhetőség

SecuriFocus Kft.
1118 Budapest
Nagyszeben u. 24/A
Tel: (30) 942-2789
Email: info@securifocus.com
Az iPhone, mint céges belépőkártya
Olvasta már?
Az iPhone, mint céges belépőkártya